Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Belediye gücüne güç katıyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu göreve geldiği günden bu yana Belediyenin gücüne güç katmaya devam ediyor.

Belediye gücüne güç katıyor
Ocak 31, 2023 5:16 am
101

Belediyeye arsa kazandıran bir anlayışla yoluna devam eden Başkan Şenlikoğlu’nun talimatı üzerine Belediyeye kamulaştırma ile kazandırılan Ülper Köyü’ndeki 41 bin metrekarelik arsa üzerindeki projede çeşitli üretim tesisleri hizmet verecek.

Kamulaştırma işlemleri tamamlanan arsaya uygulanacak olan proje için ön çalışmalar devam ederken, söz konusu alana parke, bordür imalatı tesisi, konkasör tesisi, asfalt plenti, beton santrali ve mezbahane kurulacak. Bu projeyle birlikte aynı zamanda Belediyenin mevcut üretim tesisleri tek noktada toplanmış olacak.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Vatandaşlarımıza daha kaliteli belediyecilik hizmeti sunmak için belediyemizin imkanlarını ve alanlarını güçlendiriyoruz. Amacımız bu şehrin değerlerini Belediyemiz imkânları ile en verimli şekilde kullanmak. Giresun’umuza yakışan hizmeti sunma noktasında hizmet kervanımız şehrimizi menfaatleri doğrultusunda yoluna devam edecektir. Bunları yaparken diğer yandan da Belediyemizin varlıklarını artıyoruz ve yeni alanlar kazandırıyoruz. Ülper Köyü’nde kamulaştırma ile sahip olduğumuz 41 bin metrekarelik arsaya hem mevcut üretim tesislerimizi taşıyacağız, hem de yeni tesisler kuracağız. Şehrimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.