Dolar 18,8864
Euro 20,0057
Altın 1.103,64
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Belediyeye yeni et nakil aracı

Giresun Belediyesi kesimi yapılan etleri satış yerlerine daha iyi şartlar altında taşımak amacıyla modern soğuk hava üniteli et nakil aracı aldı.

Belediyeye yeni et nakil aracı
Kasım 18, 2022 8:07 am
129

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan araç ile daha hijyenik ve sağlıklı bir biçimde şehrimizde bulunan 56 kasap esnafına et ulaştırılma hizmeti devam edecek.

Son sistem donanımlı aracın 4 ton et taşıma kapasitesine sahip bulunduğu ve 1 milyon 220 bin liraya mal olduğu bildirildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Belediyemizin mezbahanesinde kesilen etlerin satış noktalarına ulaştırılması için etlerin nakliyesinde kullanmış olduğumuz aracımızın ihtiyaçları karşılayamaz hale gelmesiyle, yeni bir modern soğutuculu et taşıma aracını belediyemize kazandırarak hizmete sunduk. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Belediyemiz araç filomuzu göreve geldiğimiz günden bugüne güçlendirdiğimiz gibi bundan sonrada güçlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.