Dolar 18,8995
Euro 20,0561
Altın 1.121,85
BİST 5.222,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Bu kıyıma dur deyin artık!

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Giresunlu bürokratlara sahip çıkılmalı” dedi.

Bu kıyıma dur deyin artık!
Temmuz 30, 2022 5:40 am | Son Güncellenme: Temmuz 30, 2022 5:41 am
203

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresunlu bürokratların keyfi uygulama ile görevden alınmamasını istedi. Başta Tarım ve Orman Bakanlığı olmak üzere Giresun kökenli bürokratların görevlerinden uzaklaştırılmasına dikkat çeken Çakırmelikoğlu, Giresunlu bürokratların üst üste tasfiye edilmesinin kabul edilir yanı bulunmadığını ifade etti. Çakırmelikoğlu, son bir yılda bir elin parmak sayısını geçmeyen Giresun kökenli bürokratların görevden alınmasını üzülerek izlediklerini kaydetti.

Siyasileri Giresunlu bürokratlara sahip çıkmaya davet eden TSO Başkanı Çakırmelikoğlu,  “Giresun’a ciddi yatırımlar yapılmasına vesile olan Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Vekili Kaya Yıldız’ın görevden alınması, ardından Orman Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkaya’nın görevden alınması, daha önce ise MEB Orta Öğretim Genel Müdürü Ercan Türk’ün görevden alınması sahipsizliğimizin net bir fotoğrafıdır. Yasalar çerçevesinde görevini yapan yetiştirilmiş bürokratlarımıza yapılan bu haksızlığı kabul etmediğimiz gibi, uygulamaların rastlantı ötesinde olduğunu düşünmemize neden olmaktadır. Bu bakımdan keyfi uygulamaların son bulması, Türkiye Cumhuriyeti kanunları çerçevesinde ülkemiz ve milletimize hizmet eden Giresunlu bürokratların siyasi irade tarafından azlinin durdurulmasını istiyoruz. İktidar ve muhalefet mensuplarının tamamını kapsayan siyasilerimizin de Giresunlu bürokratlara sahip çıkmasını arzuluyoruz” dedi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.