Dolar 18,8836
Euro 20,0492
Altın 1.116,96
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Bulancak Bisiklet Topluluğu Karagöl Zirve Turu Yapacak

Bulancak Bisiklet Topluluğu (BBT) üyeleri, 10-11 Eylül 2022 tarihlerinde Giresun’un en yüksek ikinci zirvesi olan 3 bin 100 metrelik Karagöl Dağı zirveside dahil olmak üzere, Giresun ve Ordu Yaylalarını kapsayan toplam 200 km’lik bisikletle doğa ve çevre turu düzenleyecek.

Bulancak Bisiklet Topluluğu Karagöl Zirve Turu Yapacak
Ağustos 6, 2022 6:31 am
225

Bulancak’tan başlayacak tur; Batlama Vadisi, İnişdibi-Çaldağ üzerinden Kulakkaya Yaylası, ardından Bektaş Yaylası, Karagöl Yaylası, Karagöl Zirve, Çambaşı Yaylası, Paşakonağı Yaylası, Kovanlık ve Bulancak güzergahında gerçekleşecek. Oldukça zorlu ve bol tırmanışlı turun tamamı bisikletle geçilecek.

MACERA DEVAM EDİYOR

İki gün sürecek kamplı turda Karagöl Yaylasında bir gece konaklayacaklarını ifade eden BBT Üyesi Zafer Çamaltı, “Bu yıl turlarımızın tamamında dağları ve yaylaları hedefledik. Bundan önce; Paşakonağı, Bektaş Yaylası, Kümbet Yaylası, Şebinkarahisar gibi zorlu rotaları tamamladık. Ayrıca 28-31 Temmuz 2022 tarihlerinde Ordu’da düzenlenen ‘Ordu Bisiklet Festivaline’ katılım sağlayarak; Yason Burnu, Çambaşı Yaylası-Topçam rotalarında bisiklet sürdük. Bu turumuzda da ‘Macera Devam ediyor’ sloganıyla ilimizin en yüksek ikinci zirvesi olan 3 bin 100 metrelik Karagöl Zirve dahil, Giresun ve Ordu Yaylalarını kapsayan toplam 5 Yaylayı da içine alan tam bir Yaylalar turu gerçekleştireceğiz. Amacımız çevremizdeki doğal güzelliklere dikkat çekmek, tanıtımlarına katkıda bulunmak ve Bisiklet kültürünü yaygınlaştırmaktır. Daha temiz bir çevre ve daha sağlıklı bir hayat için herkesi bisiklet kullanmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.