Dolar 18,8927
Euro 20,0237
Altın 1.116,58
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Bulancak Millet Bahçesi açılıyor

Bulancak Sarayburnu Camisinin doğusunda, 37 bin metre kare alan üzerinde inşa edilen ve yüzde 80’in üzerinde tamamlanarak Bulancak Belediyesine devredilen Bulancak Millet Bahçesinin iki ay içinde hizmete açılacağı belirtildi.

Bulancak Millet Bahçesi açılıyor
Ağustos 12, 2022 6:24 am
211

Bulancak Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Recep Yakar, “Belediyemiz ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğinde yapımına başlanan ve yüzde 80’in üzerinde tamamlanan Bulancak Millet Bahçesi belediyemize devredilmiş olup, kalan işlerde iki ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak hizmete açılacaktır. Bilindiği gibi Sarayburnu Camii yanında inşa edilen Bulancak Millet Bahçesi Karadeniz de ve ilimizde inşa edilen en büyük Millet Bahçelerinden biri olup, altında da 200 araçlık bir yeraltı otoparkına sahiptir. Yüzey kısmında da yeşil alanlar, yürüyüş yolları, çocuk ve spor alanları, seyir terasları, içinde kütüphanesi, kafe ve restoranları, yönetim bölümleri olan sosyal tesisleriyle çok amaçlı kullanıma uygun örnek bir Millet Bahçesidir. Buradaki sosyal tesisler Belediyemiz tarafından işletilecek olup hem Bulancaklılara hem de Karadeniz sahil yolu kenarındaki konumu nedeniyle yoldan geçen misafirlerimize en iyi hizmet sunulacaktır. En kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planladığımız Bulancak Millet Bahçesi hem Bulancak’a hem de bölge insanına hizmet edecek eşsiz güzellikte bir proje olarak hizmete girecektir. Hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.