Dolar 18,8824
Euro 20,1069
Altın 1.112,32
BİST 5.277,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Çotanakspor lige hazır

1.Amatör Kümede mücadelede edecek olan Çotanakspor yeni sezona hazır.

Çotanakspor lige hazır
Ekim 6, 2022 8:19 am
177

Kulüp başkanı Şükrü Bodur, “Çotanakspor ailesi olarak lige en iyi şekilde hazırlanıyoruz 16 yeni transfer yaptık transferlerimizin bir çoğu şampiyon ve üst liglerde mücadele eden oyuncular ülke dışından 3 yeni transfer yaptık” dedi.

Şükrü Bodur, “Antrenörümüz Volkan Cindemir öncülüğünde sahaya indik antrenmanlara başladık. Takım birbirine çok iyi uyum sağladı Hazırlık maçlarımıza da başladık. Geçtiğimiz günlerde Süper Amatör takımlarından Şebinkarahisar Belediyespor ile bir hazırlık maçı yaptık. Bu maçta 1-1 eşitlikle ayrıldık. Bu ligin en hazır takımlarından biri olduğumuzu düşünüyoruz ve hedefimiz bir üst lige çıkmaktır. Ayrıca belirtmek isterim ki bu sene bir fark yaratarak tüm amatör kulüplerimiz ile temas halinde olarak Birinci amatör kümede yaşanan sorunları tüm kulüp başkanları ile beraber aşmaya çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.