Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Dinlenirken kitap okumayı unutmayın

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, “Eğitim öğretim faaliyetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi ve başarının arttırılması için öğrenci-öğretmen-veli ilişkisinin yıl boyunca işbirliği ve iletişim içerisinde sürdürülmesi büyük önem arz etmektedir” dedi.

Dinlenirken kitap okumayı unutmayın
Ocak 23, 2023 9:03 am
81

Müdür Tosunoğlu yayımladığı yarıyıl tatili mesajında, öğrencilerin eğitimine gösterdiği ilgi ve alakanın sadece not ve karne odaklı olmaması gerektiğini belirterek, “Ebeveynler olarak okul dışı zamanlarda çocuklarınızla birlikte zaman geçirerek, onlara sevgi ve desteğinizi hissettirmek, başarıya ulaşmalarında en büyük yardımcıları olacaktır” ifadelerini kullandı.

Tosunoğlu mesajında öğretmenlere ise, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, milli ve manevi değerlere bağlı, bilgili, becerili, araştıran, üreten, kendine güvenen bireyler olarak yetişmeleri yolunda gösterdiğiniz gayret ve özveri her türlü övgünün üzerindedir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarınızı devam ettireceğinize inancımız tamdır” ifadeleriyle seslendi.

Tüm öğrencilere iyi tatiller dileyen Tosunoğlu şunları kaydetti;

“Milli ve manevi değerlerimize bağlı, tarihine, milletine ve devletine sahip çıkan bireyler olarak yetişmeniz, ülkemizin hedeflerine ulaşmasını dolayısıyla geleceğine güvenle bakmamızı sağlayacaktır. Yarıyıl tatilinde, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte zaman geçirmeniz, kitap okumanız, sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlere katılmanız, etkili ve kaliteli bir dinlenmenin yanında sizlere, tatil sonrası verimli bir şekilde eğitiminize devam etmeniz için gereken enerjiyi kazandıracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci döneminin sona ermesiyle yarıyıl tatiline giren ve karne sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizin heyecanını paylaşırken, tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.