Dolar 18,8892
Euro 20,0123
Altın 1.114,94
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Doğa’dan modern anaokulu

Doğa Koleji Giresun Kampüsü Anaokulu törenle açıldı.

Doğa’dan modern anaokulu
Ağustos 22, 2022 5:22 am
202

2022-2023 eğitim öğretim yılında küçük öğrencilere kapılarını açacak olan Doğa Koleji Giresun Kampüsü Anaokulu’nun açılış kurdelesini Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman, Doğa Koleji Giresun Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Gezmiş, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Karaahmet, Kampüs Müdürü Adem Bıçakçı, AK Parti İl Başkanı Kenan Tatlı ve okul yöneticileri birlikte kesti.  Doğa Koleji Giresun Kampüsü, 10 derslik, 4 konsept derslik, kütüphane, gözlem kuleleri, trafik parkuru, Atatürk Caddesi, oyun parkuru, ekoloji bahçesi, kapalı spor salonu, modern dans dersliği, yemekhane, kantin, rehberlik odası olmak üzere bin beş yüz m2 kapalı, üç bin 500 m2 de açık alana sahip.

“HER YERİ ÖĞRETİCİ DETAYLARLA DOLU BİR VİZYON OKUL İNŞA ETTİK”

Doğa Koleji Giresun Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Gezmiş, Giresun Doğa Koleji dünya çapında iddialı bir nesil yetiştirme hedefiyle ilerlediğini kaydetti.

Gezmiş, “Bu hedefimize her gün biraz daha yaklaştığımız güçlü bir eğitim kadrosu ve ekip ile yol alıyoruz. Mottomuz, özgüveni yüksek dünya bireyleri yetişecek ve bu nesil dünyayı güzelleştirecek. Okul öncesinden liseye kadar Doğa konsepti ile  modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeye devam edeceğiz. 1500 m2 alana sahip her yeri öğretici detaylarla dolu bir vizyon okulu yaptık” dedi.

“GİRESUNLU ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNE BİR KAPI AÇTIK”

Doğa Koleji Yönetim Kurlu Üyesi Hakan Karaahmet, “Hayallerin, ideallerin, becerilerin renkleri ve çocukluğun mimarisiyle Giresun Doğa Anaokulumuzu açtık. Sadece bir okul, bir sınıf değil Giresun çocuklarının geleceğine açılan bir kapı açtık. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bir insanın karakterinin neredeyse tamamının 0-6 yaş arasında oluştuğuna dikkat çeken Aykut Gezmiş, “Bu nedenle anaokulu eğitimi ,  mutlu birey için çok önemlidir. Eğer mutlu ve başarılı bir nesil yetiştirmek istiyorsak anaokulu bu işin temel noktasıdır” diyerek yeni anaokulunun Doğa Ailesi’ne ve Giresun’a hayırlı olmasını diledi.

Giresun Kampüsü kurucusu Aykut Gezmiş Doğa Kolejinin Giresun’a önemli bir katma değer sağladığını belirterek Giresunlu öğrencilerin başarı rüzgârlarının Doğa’dan estiğini kaydetti. Açılış lansmanında yer alan Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman, 2002 yılında kurulan, özgün eğitim modelleri, eğitime getirdiği yenilikçi bakış açısı ve akademik başarılarıyla kısa zamanda eğitimin Türkiye’deki lideri olan Doğa Koleji, ülkemize değer katmak için durmaksızın çalışmaya devam ediyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi ile daha da güçlenen yapımız ve eğitim anlayışımızla Giresunlu öğrencilerimizi buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Biz Doğa Koleji olarak yaratıcılığı ve yeniliği savunuyor, sunduğumuz yüksek standartlardaki eğitim ve hizmet kalitemizle öğrencilerimize, çalışanlarımıza ve ülkemize değer katmak için durmaksızın çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. Yöneticiler, lansman sonrası yeni anaokulunu gezerek öğretmenlerle bir araya geldi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.