Dolar 18,8854
Euro 20,0388
Altın 1.115,52
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 13°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 14°C

Eğribel tünelini bitiremediniz

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Gültekin Uzunalioğlu ile AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı arasındaki hizmet polemiğinde 2. raunt.

Eğribel tünelini bitiremediniz
Ağustos 24, 2022 7:11 am
227

CHP İl Başkanı Uzunalioğlu’nun “Giresun, AKP iktidarında üvey evlat muamelesi görmektedir” açıklamasına “AK Parti iktidarında Giresun’a yapılan yatırımlar ve hizmetler saymakla bitmez” açıklamasıyla yanıt veren AK Parti İl Başkanı Tatlı’ya Uzunalioğlu’nda yanıt geldi. Uzunalioğlu, AKP iktidarında Giresun’un üvey evlat muamelesi gördüğünü yineleyerek, “Sayın Tatlı soruyorum size, bu hizmetleri Giresun’a özel yapılmış gibi göstermeye çalışmanız yapamadıklarınızın ezikliğinden mi? Siz sadece Giresun’a özel ne yaptınız? Açtık dediğiniz Eğribel tünelini bitiremediniz. Halen kapalı olduğundan umarım haberiniz vardır” diye seslendi.

CHP İl Başkanı Uzunalioğlu yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti;

“Görüyoruz ki yapamadıkları hizmetleri hatırlatınca Sayın Kenan Tatlı’ nın ayarı bozulmuş. Zira değişen dünya konjonktürü ve tüketim ihtiyaçları gereği artık her vilayete yapılması zaruri hale gelen fakat Giresun’a yapılması uzun yıllar alan havaalanı ve stadyumu, sanki sadece Giresun’a yapılmış gibi sunmaya çalışarak ve yapamadıklarını böylece bastırmaya çalışarak komik duruma düşmektedir. Evet, AKP iktidarında Giresun üvey evlat muamelesi görmektedir. Diğer illerin çözülmüş olan birçok problemi Giresun’da hala çözülmeyi beklemektedir. İlçelere bile çevre yolu yapılırken ülkede çevre yolu yapılmayan tek vilayet Giresun’dur. Bırakın çevre yolunu; millet bahçesi, dalçık projesi, kültür sitesi, dolgu alanı, otopark gibi zorunlu hizmetleri bile yıllardır yapamamışken bu ne pişkinlik böyle? Siz Giresun’a istihdam sağlayacak ne yaptınız? 2 milyon Giresunlunun sadece 450 bini Giresun’da yaşıyorken, nüfusumuzun %75’i gurbete göç etmek zorunda kalmışken siz ne anlatıyorsunuz? Bu insanlar zevkten mi göç etti sanıyorsunuz? Ekonomi iflas etmiş, işsizlik almış başını gitmiş, işsizlikten dolayı nüfusun çoğunluğu göç etmek zorunda kalmış siz hala laf peşindesiniz.

“GİRESUNSPOR’U AĞZINIZA ALMAYIN LÜTFEN”

Ayrıca Giresunspor’u ağzınıza almayın lütfen. Giresunspor’u süper lige çıkaran siz olmadığınız gibi süper ligde mücadele eden takımımıza her türlü eziyeti eden de sizin siyasi arkadaşlarınız. Kulübümüzü 3 aydır denetçilerle boğmaya çalışan, sponsorluklarını iptal ettiren, kredilerini engelletmeye çalışan sizin partinizin milletvekili değil midir? Kulübün mutfak kumanyasını, mazotunu karşılamayı kesen; satın aldığı locanın bedelini bile ödemeyen belediye başkanı sizin partiliniz değil midir? Tekrar söylüyorum Sayın Tatlı, sizin işiniz bize laf yetiştirmek değil hizmet üretmektir. Lütfen işinizi yapın.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.