Dolar 18,8872
Euro 19,9883
Altın 1.102,02
BİST 5.157,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 12°C

Emeğin karşılığı güzel sonuçlar

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un teknik patronu Hakan Keleş, “Lig uzun bir maraton bizi nereye getirir bilinmez. Mütevazi bir kadromuz var. Bu kadroyla iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Emeğin karşılığı güzel sonuçlar
Aralık 7, 2022 7:49 am
159

Keleş, “Kolay değil tabii bir alt ligden gelerek yeni kurulan bir takımla lige girmek. Bu sene de öyle oldu. Geçen sene kötü başlayıp iyi gitmiştik. Bu sene iyi başladık ama aralarda sıkıntılar çektik. Ancak kötü gidişatımızı son haftalarda düzelttik. Bu sene geçen senenin üzerine çıkmak istiyoruz. Lig uzun bir maraton bizi nereye getirir bilinmez. Mütevazi bir kadromuz var. Bu kadroyla iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Oyuncuların performanslarını üst seviyeler çıkartmaya çalışıyoruz. Bunda da zaman zaman başarılı oluyoruz. Bizim için bir iki oyuncu çok önemli” ifadelerini kullandı.

Keleş, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarını kazanmalarının takıma büyük moral verdiğini de dile getirerek, “Her maçın kendine göre bir hikayesi var tabi ki. İkinci hafta Galatasaray’a karşı bir galibiyetimiz var. Sürpriz dediğimiz bir maç Süper Ligin ikinci maçında. Geçen sene de böyle sürpriz sonuçlar almıştık. Galatasaray maçıyla başladık, daha sonra inişli çıkışlı grafikler yaşadık ama futbolda bunlar var. Son haftada Fenerbahçe maçını kazandık. O maçın da farklı bir hikayesi var tabi ki. Rakibimizin kadro kalitesi ve seyirci desteği inanılmazdı. Ama rakibimizin hatalarını iyi değerlendirdik ve iyi motive olarak, güzel sonuçla sahadan ayrıldık. Bizim gibi camialar için bu galibiyetler büyük bir moral ve motivasyon oluyor. İlerisi için de umut oluyor.” dedi.

Lige verilen aradan sonra kupa maçıyla sahalara döneceklerini ardından da Hatayspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını aktaran Keleş, “Sıkıntılar yaşıyoruz tabii ama yaşadığımız sıkıntıları atlatacağımızı düşünüyoruz. Kupa maçlarında alternatifli oynuyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyoruz. Ondan sonra Hatay maçını oynayacağız. Cezalı oyuncularımız da var. Ne yapacağız düşünüyoruz. Biraz sorunlarımız var, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Zor şartlarda başarılı olmak çok zor. Bunu yönetmek önemli. Bunu fazla dile getiren bir hoca değilim. Yeni bir takım oluşturduk ve bu uyumu sağlamak önemli. Güçlü kadroyu her hoca ister ama şartlara da uyum sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Keleş, ligi ilk 10 içinde bitirmeyi hedeflediklerini de ifade ederek, şunları söyledi:

“Lig bizi nereye götürür bilemiyoruz. İlk 10 içerisinde kalmak istiyoruz. Zaman zaman şartlarımız iyi oluyor, zaman zaman zorluklarla mücadele ediyoruz. Sürpriz sonuçlar alıyoruz. Ama bu yolda biz de en güzle yerlere gelmek için uğraşıyoruz. Emek sarf ediyoruz. Taraftarlarımız bizi sürekli destekliyor, biz de başarılı olmak, onları mutlu etmek için gece gündüz mücadele ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.