Dolar 18,8841
Euro 20,1256
Altın 1.116,20
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Espiye’de korkunç cinayet

Espiye’de eşi ve eşinin akrabasını vurarak öldüren cinayet zanlısı, intihara teşebbüs ederek kendini ağır yaraladı.

Espiye’de korkunç cinayet
Eylül 24, 2022 6:03 am
192

Alınan bilgilere göre, Nuri Çamur isimli şahıs Espiye’de boşanma aşamasında olduğu eşi Dilek Çamur ile boşanma konusunda görüşmek için Orman Sokakta ikamet ettiği eve geldi.

Çıkan tartışma üzerine Nuri Çamur eşi Dilek Çamur ile evde bulunan akrabaları Damla Çubukçu ve Ayşe Kılıç’a tabancayla ateş etti, ardından ise kendisini vurdu.

Olayda ağır yaralanan Dilek Çamur, Damla Çubukçu ve Ayşe Kılıç kaldırıldıkları Espiye Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Nuri Çamur’un ise tedavisinin sürdüğü ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Cinayet ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.