Dolar 18,8801
Euro 19,9874
Altın 1.109,42
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Fabrika gibi okul!

Giresun Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından üretilen spor malzemelerinin okullara teslim ve dağıtımına başlanıldı. Üretimleri yapılan basketbol potası ve masa tenisi setleri il içi ve il dışında bulunan okullara gönderiliyor.

Fabrika gibi okul!
Ekim 17, 2022 6:24 am
168

Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu, okul bünyesindeki Mobilya ve İç Mekân Tasarım Atölyesi ile Metal İşleri Atölyesini ziyaret ederek, çalışma yürüten öğretmenlerle sohbetler etti.

Okul Müdürü Sabri Kostakoğlu tarafından Müdür Tosunoğlu’na okulun atölyelerinde, Bakanlık Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne 10.000 Okul Projesi kapsamındaki 26’sı Giresun, 26’sı da Rize ilindeki okullar için toplam 52 basketbol potası ile 26’sı Giresun 8’i de Rize ilinde olmak üzere toplam 34 masa tenisi setinin imal edildiği ve dağıtımına başlandığı bilgisi verildi. Müdür Tosunoğlu çalışmalarla ilgili değerlendirmesinde; “Bakanlığımızın 10.000 Okul Projesi le temel eğitim okullarımızın fiziki ve donatım açısından gelişmesi, iyileştirilmesi sağlanırken, meslek liselerimizin proje kapsamındaki faaliyetleriyle üretim kabiliyetleri ve yeterlilikleri de gelişmekte ve çeşitlenmektedir. Bu açıdan Müdürlük olarak ilimizde yürütülen faaliyetleri oldukça önemsiyor ve dikkatle takip ediyoruz” dedi.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirten Tosunoğlu, okullarımızın üretim güç ve kabiliyetlerinin gelişmesi ve üretime katkılarının artırılması çalışmalarda emeği ve katkısı bulunan tüm yönetici, öğretmen öğrenci ve çalışanlara, harcadıkları emek ve gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ederek, bundaki sonraki çalışmalarında kolaylıklar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.