Dolar 18,8830
Euro 20,0339
Altın 1.103,40
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C

FİSKOBİRLİK’te Bayraktar güven tazeledi

FİSKOBİRLİK’in 2021-2022 iş yılı seçimli olağan genel kurulu seçimli yapıldı.

FİSKOBİRLİK’te Bayraktar güven tazeledi
Kasım 28, 2022 6:31 am
121

Mevcut Birlik Başkanı Lütfi Bayraktar başkanlığındaki tek listeyle gidilen seçimde, delegelerin oyunun tamamını alan Bayraktar yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Bayraktar yeni yönetim kurulu üyeleri arasında Trabzon ve Ordu bölgesinde iki isimde değişikliğe gitti. Yönetim kurulu Murat Kumaş, Sıtkı Şarman, İrfan Kayalı, İrfan Çakar ve Kani Uygun isimlerinden oluştu.

“FİSKOBİRLİK BİTKİSEL HAYATTAN BURAYA GELDİ”

Genel Kurulda konuşan AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, FİSKOBİRLİK’in fındıkta bir asra yaklaşan önemli bir kuruluş olduğunu ifade etti. Fiskobirlik’in kuruluşundan bugüne kadar olan serüvenini bir romana benzeten Milletvekili Öztürk, “Çok güzel günler gördü, çok sıkıntılı günler yaşadı. Son 15 yılda ise Lütfi Bayraktar ve ekibi hamdolsun kurumu toparladı. Toparladı derken belki bitkisel hayattan buraya geldi. FİSKOBİRLİK kendi ayakları üzerinde durabilen, özel sektörle rekabet edebilen bir anlayışa bürünmek zorundaydı, yaşayabilmesi için. Bu kolay olmadı. Güvenini yitirmiş, büyük bir borç yükünden bugün 25 ülkeye ihracat yapabilen bir kuruluşumuz. Özel sektörle rekabet ederek bunu yapmak çok kolay iş değil. Bayraktar ve ekibini kutluyorum” dedi.

BAYRAKTAR’DAN ÖZTÜRK VE KARADERE’YE TEŞEKKÜR

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ise konuşmasında son dönemlerde yaşadıkları zor süreçlerde Milletvekili Sabri Öztürk ile Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere’den çok büyük destek ve katkı gördüğünü ifade ederek, genel kurul delegasyonundan Sabri Öztürk için özel alkış istedi. Bayraktar, biz birliğimize sahip çıkmazsak, kimse sahip çıkmaz. Büyük badireler atlattık bu kurum batmasın diye. İnşallah bundan sonra çok ciddi cirolar elde edeceğiz. Giresun özelinde bu kurumun önünün açılması halinde dada çok istidan ve ekonomiye katkı sunacaktır” şeklinde konuştu.

KİMSEDEN PARA İSTEMİYORUZ

Giresun merkezde genel müdürlük binası karşısındaki araziyle ilgili imar sorununa dikkat çeken Bayraktar, bu sorunu eski belediye başkanları Hurşit Yüksel ve Kerim Aksu ile çözemedik. Şu anki mevcut belediye başkanı ile de çözemiyoruz. Son derece değerli olan bu arazi sizin olsa atıl, mezbele bir durumda bırakır mısınız? Bu konuda Giresun kamuoyundan destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.