Dolar 18,8842
Euro 20,0396
Altın 1.103,25
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Giresunspor büyük bir marka

Çotanaklar’ın Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, bu markaya herkesin sahip çıkması gerektiğini belirterek, “Giresunspor’a ne kadar destek verebilirsek, o kadar Süper Lig’de mücadele ettirebiliriz. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Koymuyorsa da engel olmaması gerekiyor.” dedi.

Giresunspor büyük bir marka
Kasım 21, 2022 5:47 am
151

Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, Öncü ve Ekspres Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

HERKES KAZANIYOR, ŞEHİR TANITILIYOR

Karademir, Giresunspor’un büyük bir marka aracı olduğunun altını çizerek: “Ah vah dememek için gel şehrinin takımına sahip çık. Giresunspor bugün varlığıyla birlikte şehrin adını Dünya’ya rahatlıkla duyurabiliyor. Giresunspor üzerinden oteller, esnaf ve şehir kazanıyor. Hiçbir kayıp yok. Giresunspor’a ne kadar destek verebilirsek, o kadar Süper Lig’de mücadele ettirebiliriz. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Koymuyorsa da engel olmaması gerekiyor. Giresunspor bu şehrin vazgeçilmezi. Her şeyi. Yarın çok geç olabilir. Giresunspor bu şehrin markası olarak Süper Lige renk katmaya devam edecek” dedi.

HAYALLERDEN GERÇEĞE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Giresunlulara armağan ettiği Çotanak Spor Kompleksi’nde Süper Lig takımlarını ağırlayan Çotanaklar, bu sezon da ligde kalarak yeniden bir tarih yazmayı hedefliyor. Bu yolda herkesten destek bekleyen Yeşil Beyazlılar, Giresun’un tanıtımına doğrudan katkı yapan Süper Lig’de uzun seneler kalmayı amaçlıyor.

Sadece hayallerde kalan Spor Toto Süper Lig’de ikinci sezonunu yaşayan Bitexen Giresunspor, Başkan Hakan Karaahmet, yönetim ve sayılı sponsorluklarla devasa bütçeli takımlar arasında mücadele veriyor.

YORUMLAR

  1. Abdullah+Durkaya dedi ki:

    Belçikada’dan Slm lar ben sayın Hakan hocayı severim bağzi fikrimlerine ve düşüncelerini katılmıyorum . Arkadaş büyük takımlarla ….!!! Takımı oynattığın gibi mesela Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe Trabzonspor Diğer takımlar la niye aynı oynatmıyorsun niye niçin [[[[ aynı sitede oynaşan bu gün puan en az 20 ler idi belki bana hayel görüyorsun hemşerim diyenler olçak hayır Gerçekçi olalım aynı oyunu oynayın bakın görün sizlerden göreceksiniz ]]] + (( genç Hoca çocuklarim iki tane oyuncu sizlere her konuda yardımcı olurlar isteriz Giresunumuzu Avrupa liglerin de oynaması Saygılar başarılar.