Dolar 18,8715
Euro 19,8996
Altın 1.096,57
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 11°C

Giresunspor şehirde

Dünya Kupası arası sebebiyle bir süredir Antalya’da kamp yapan Çotanaklar, dün itibariyle şehirde çalışmalarına başladı. Çotanaklar, Çarşamba günü kupada Çotanak Stadı’nda Karacabey Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil Beyazılar, Cumartesi günü ise deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak.

Giresunspor şehirde
Aralık 19, 2022 6:40 am
144

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Bitexen Giresunspor, tüm hatlarıyla artık Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lige odaklandı.

Dün itibariyle tesislerde çalışmalarına başlayan Çotanaklar, önce kupa, sonra da lig maçlarına hazırlanacak.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, sıkıştırılmış bir maç takvimi ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Keleş, “Hazırlandık. Hedefimiz her maçı kazanmak olarak belirledik. Elimizden geleni yapacağız. Umuyorum alacağımız sonuçlarla Giresunsporlu taraftarlarımızı da mutlu ederiz. Giresunspor güçlü bir camia. Bunu şampiyonluk döneminde gördük, yaşadık. Giresunspor’a destek olunması gerekiyor. Çünkü futbol takımı büyük bir özveriyle çalışıyor. Bu takım bu şehrin takımı.” dedi.

 

Keleş, “Ligde karşılaştığımız her maç bizim için çok önemli, önümüzde Atakaş Hatayspor ile deplasmanda oynayacağımız zor bir karşılaşma var. Hatayspor ligimizin değerli takımlarından bir tanesi. Bizim için zor bir deplasman olacak bunun farkındayız. Ama biz her maçta olduğu gibi Hatayspor maçında da coşkumuzu ve mücadelemizi sahaya yansıtarak o maçtan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Öte yandan ilk olarak Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu müsabakası maçında Karacabey Belediyespor ile Çotanak Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek Yeşil Beyazlılar, 24 Aralık Cumartesi günü de Atakaş Hatayspor’a konuk olacak.

Her iki maça da sıkı hazırlanmayı amaçlayan Bitexen Giresunspor’da sakat oyuncu bulunmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.