Dolar 18,8831
Euro 20,0035
Altın 1.103,59
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 12°C

Giresunspor’a destek olunması gerekiyor

Giresunspor’a destek olunması gerekiyor
Aralık 2, 2022 8:05 am
123

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor, dün Antalya’da toplandı.

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig’in kalan kısmına kampta hazırlanacaklarını kaydetti.

Dünya Kupası sebebiyle lige verilen arada hazırlıklarının ilk etabını şehirde tamamlayan Yeşil Beyazlılar, ikinci etap hazırlıkları kapsamında da Antalya’ya gitti. 15 Aralık’a kadar Antalya Titanic Otel’de konaklayacak Yeşil Beyazlılar burada taktik ağırlıklı çalışmalarını tamamlayacak.

Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada, “İlk etabımız verimli geçmişti. Şimdi ikinci etaba başlıyoruz. Hedefimiz tabi ki belli. Antalya’da biraz taktik ağırlıklı çalışacağız. Hazırlık maçları oynayarak bazı varyasyonlar üzerinde çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Giresunspor ligi iyi yerde bitirmek için mücadele edecek.” dedi.

LİGDE KARŞILAŞTIĞIMIZ HER MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

“Milli takım arası bizim için güzel bir fırsat olacak sıkıntılarımızı, eksiklerimizi tespit ederek bunlar üzerinde yoğunlaşacak ve daha iyi seviyelere gelmek için en iyi şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diyen Keleş, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ligde karşılaştığımız her maç bizim için çok önemli, önümüzde Atakaş Hatayspor ile deplasmanda oynayacağımız zor bir karşılaşma var. Hatayspor ligimizin değerli takımlarından bir tanesi. Bizim için zor bir deplasman olacak bunun farkındayız. Ama biz her maçta olduğu gibi Hatayspor maçında da coşkumuzu ve mücadelemizi sahaya yansıtarak o maçtan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

BU TAKIM BU ŞEHRİN TAKIMI

Her maçın önemli olduğunu vurgulayan Keleş, “Her maça galibiyet için çıkıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte toplayacağımız puanlarla güzel yerlere geleceğiz. Giresunspor güçlü bir camia. Bunu şampiyonluk döneminde gördük, yaşadık. Giresunspor’a destek olunması gerekiyor. Çünkü futbol takımı büyük bir özveriyle çalışıyor. Bu takım bu şehrin takımı.” İfadelerini kullandı.

TRANSFER İÇİN ERKEN

Keleş, transfer dedikodularının ise şuan için erken olduğunu ancak teknik heyetle birlikte bazı çalışmaların devam ettiğini ve oyuncu havuzunda bulunan futbolcuları yakinen takip ettiklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.