Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Çok Bulutlu
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 9°C

Giresunspor’dan tam destek

Yeşil Beyazlı Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet’in talimatıyla otobüs hafta sonu tam kapasite yardım ve desteklerle doldurularak deprem bölgesine ulaştı.

Giresunspor’dan tam destek
Şubat 13, 2023 5:32 am
54

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor, A takım otobüsünü deprem bölgesine görevlendirdi.

Başkan Hakan Karaahmet’in talimatıyla otobüs hafta sonu tam kapasite yardım ve desteklerle doldurularak deprem bölgesine ulaştı. Afetin ilk gününden itibaren depremzedeler için başlatılan mücadeleye ortak olan Bitexen Giresunspor, şimdi de otobüslerini verdi. Otobüs, dönüşte ise afet bölgelerinden şehrimize gelecek vatandaşlarımızı Giresun’a taşıyacak. Destek ihtiyaç duyulan tüm günlerde sürecek.

ÜLKEMİZE GEÇMİŞ OLSUN

Bitexen Giresunspor Yöneticisi Mustafa Oğuzhan Güler, “Ülkemize geçmiş olsun. Öncelikle Giresun ve Giresunspor camiası olarak çok üzgünüz. Bu acı kelimelerle tarif edilemeyecek şekilde. 7’sinden 70’ine herkes çalışıyor, mücadele veriyor yardımcı olabilmek için. Afet bölgesindeydim ben de. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Otobüsümüzü de o bölgeye gönderdik. Keşke daha fazlasını yapabilsek. Çok üzgünüz. Ne söylersek söyleyelim, yaşanan acının tarifi olamaz. Rabbim inşallah bir daha böyle afetler göstermez. Ülkemizin başı sağ olsun.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.