Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 14°C
Sal 10°C
Çar 9°C

Görele’de hummalı çalışma

Görele’de devam eden Doğalgaz yatırımının alt ve üst yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda iyileştirme çalışmaları sürüyor.

Görele’de hummalı çalışma
Şubat 22, 2023 7:21 am
24

Trafik akışının yoğun olduğu yerlerde iyileştirme çalışmalarına ağırlık veren Belediyemiz ekipleri Kumyalı Mahallesinin ardından çalışmalarına merkez ve Sayfiye Mahallesinin alt kollarında devam ediyor.

Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçemizde bitirilen 22 kilometrelik Doğalgaz çalışmaları nedeniyle doğal olarak yollarımızda bozulmalar meydana gelmiştir. Bozulan yollarımızda iyileştirme çalışmalarına başlamak ve tekrar yollarımıza zarar vermemek adına ilçemizde kar yağışını beklerken ülkemiz çok zorlu bir süreçle karşı karşıya kaldı. Bizde belediye olarak çalışmalarımızı deprem bölgelerimize yoğunlaştırdık. Havaların açmasıyla birlikte özellikle trafik akışının yoğun olduğu yerlerimizde çalışmalarımıza başladık. Program dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Doğalgaz yatırım çalışmaları başlamadan önce özür dileyerek, sağduyulu olmaları konusunda halkımızdan talebimiz olmuştu. Maalesef hemen her şey anında olmuyor. Belediye olarak görevimizin bilincindeyiz. Önemli bir yatırımı da ilçemize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.