Dolar 18,8794
Euro 19,9969
Altın 1.110,64
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Gün, birlik ve beraberlik zamanı

Gün, Karadeniz Bölgesi’nin Trabzonspor’dan sonra tek Spor Toto Süper Ligi temsilcisi olan Giresunspor etrafında birlik, beraberlik ve kenetlenme zamanı.

Gün, birlik ve beraberlik zamanı
Ekim 28, 2022 7:53 am
162

Bu şehrin tek gerçeği ve ortak paydası var; oda Giresunspor. Giresunluların, yeşil-beyazlı renkler altında bir araya gelip, tek yürek olduğu başka bir gerçek yok.

EGOLARI VE KÜÇÜK HESAPLARI ARTIK BİR KENARA BIRAKILMALI

Süper Lig temsilcimiz Giresunspor üzerinde oluşturulmaya çalışan algılara artık bir son verilmelidir. Bazı kişilerin küçük hesapları ve egoları bu takıma hiçbir fayda sağlamadığı gibi, zarar üzerine zarar vermeye devam ediyor. Aslında bu durumdan zarar gören ve yara alan sadece Giresunspor değil, bu egolardan Giresun şehri de zarar görüyor. Giresun’un geleceği zarar görüyor. Artık Giresunspor ile ilgili egolara son verilerek, birlik ve beraberlik içerisinde, el ele Süper Lig serüvenimize devam etmeliyiz.

Giresunspor’un başarısıyla sevinen, başarısızlığı ile en fazla üzülen bir şehrin insanları artık egolu yaklaşım ve tutumlardan yıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.