Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Hasan Yılmaz, Keşap’tan start verdi

MHP’den Giresun Milletvekili aday adayı olacağı ifade edilen Giresun Belediye Meclis Başkan Vekili ve MHP Giresun Belediye Meclis üyesi Hasan Yılmaz kendi ilçesi olan Keşap teşkilatını ziyaret etti.

Hasan Yılmaz, Keşap’tan start verdi
Ocak 25, 2023 12:33 am
89

Partililerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda hemşerilerinden destek isteyen Yılmaz, “Ülkemizin geleceği için çok önemli bir seçime giriyoruz. Bizlerde şehrimizin ve Ülkemizin geleceği için kutlu bir yola çıktık. Bu süreçte özellikle doğduğum topraklar olan Keşap halkının ve teşkilatımızın partimize ve şahsıma desteği çok önemli. Sizden destek istiyorum” dedi. İlçe Başkanı Bayram Yılmaz Başkanlığında Keşap İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıda, Dr. Hasan Yılmaz’a tam destek verdiğini ifade eden partililer; “Şehrimizin yetiştirdiği önemli tabiplerden birisi olan hemşerimiz Dr. Hasan Yılmaz’ın 2019 yılında yapılan Mahalli idareler seçimlerinde göstermiş olduğu erdemlik Cumhur İttifakına başarı getirmiştir. Aynı azimle ve başarı ile çalışarak bu yıl içerisinde yapılacak Genel seçimlerde de başarılı olacağını ve şehrimizi Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz ve destekliyoruz” dediler.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda İlçe Teşkilat mensuplarına teşekkür eden Hasan Yılmaz “Yıllardır mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Ülkücü camiamızda artık hemşerilerime Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum. Görüyorum ki teşkilatlarımız bizden daha çok istiyor. Allah nasip ederse şehrimizde mutlaka Milletvekili ve Milletvekilleri çıkaracağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.