Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 14°C
Sal 10°C
Çar 9°C

HEM’ler uyku tulumu üretiyor

6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrası İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak deprem bölgesine destek faaliyetlerimiz aralıksız olarak devam ediyor.

HEM’ler uyku tulumu üretiyor
Şubat 22, 2023 7:27 am
21

Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı talimatlarıyla il genelindeki halk eğitimi merkezleri tarafından uyku tulumu dikimine başlanmış olup, ilk etapta Hatay İline ulaştırılmak üzere dikilen uyku tulumlarının üretimi sürüyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Giresun Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezinin ziyaret ederek çalışmaları inceleme ve yerinde gözlemlerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tuncer Turan ve Şube Müdürü Alper Aydın’ın da hazır bulunduğu ziyarette Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Salih Uzun tarafından deprem sonrası yürütülen çalışmalar konusunda Müdürü Tosunoğlu’na ayrıntılı bilgiler sunuldu.

Müdür Tosunoğlu çalışmalarla ilgili değerlendirmesinde; 6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen deprem sonrası tüm ülkede olduğu gibi ilimizde de Valiliğimiz koordinesinde AFAD tarafından yürütülen yardım faaliyetlerinde Müdürlük olarak yer aldığını, halk eğitimi merkezlerinde de söz konusu çalışmalara aktif olarak yer katılarak battaniye, polar malzemeden panço, bere, atkı, eldiven ve kefen üretimini yaptığını dile getirdi.

Bu çalışmaların bir parçası olarak bakanlığın talimatıyla ilimiz genelindeki halk eğitimi merkezleri tarafından özel kumaştan uyku tulumu dikimine başlandığını ve dikilen uyku tulumlarının Hatay İlimize gönderileceği bilgisini paylaştı. Bu vesileyle deprem sonrası yardım çalışmalarında özveri ve gayretle emeği bulunan eğitim camiamıza bir kez daha teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.