Dolar 18,8870
Euro 20,1507
Altın 1.119,60
BİST 5.309,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Her bir öğrenci bizim emanetimizdir

Toplantıda gençlik çalışmaları ve sportif faaliyetlerinde önemine vurgu yapıldı.

Her bir öğrenci bizim emanetimizdir
Eylül 29, 2022 7:15 am
170

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan başkanlığında, Gençlik ve Spor İlçe Müdürleri, Yurt Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri ve Şube Müdürleri ile planlama ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda, 2022 yılı değerlendirmesi, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında yapılması planlanan çalışmalar, hayata geçirilmesi planlanan etkinlikler, faaliyetler, projeler, tesislerin durumu, yurtların son durumu ve öğrencilerin yurda yerleşme süreçleri ayrıca barınmadan beslenmeye, temizlikten güvenliğe tüm konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürü Çalgan,  yurtlarda barınan sekiz binin üzerindeki üniversite öğrencisinin ailelerinin emaneti olarak görülmesi ve her bir çocuğun kendi çocukları gibi benimseyerek en iyi şekilde misafir edilmesi konusunda hassasiyetini dile getirdi.

Gençlik Merkezleri Akademi Faaliyetleri,  Salon ve Kulüp Faaliyetleri, Gönüllülük faaliyetlerinin yanı sıra Sportif faaliyetler ve okul sporlarıyla ilgili çalışmaların önemine vurgu yapan Çalgan; “ mevcut tesisleri en verimli şekilde kullanmaya gayret gösteriyoruz. Tesislerimiz gençlerimizin sporla tanışma ve buluşma noktası. Çocuklarımızı sporun faydalı yönleriyle ve Gençlik Merkezleri faaliyetlerimizle destekleyerek, kötü alışkanlıklardan uzak tutma çabamızı artırarak devam ettireceğiz. İnşallah çalışmalarımız meyvesini verecek ve gençliğimiz her yönüyle sağlam nesiller olarak yetişecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.