Dolar 18,8844
Euro 20,1240
Altın 1.112,42
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 15°C

İyi dersler çocuklar…

Giresun’da 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başladı. İl genelinde 366 okulda 5 bin 982 öğretmen ile 67 bin 831 öğrenci dersbaşı yaptı.

İyi dersler çocuklar…
Eylül 13, 2022 3:17 am
166

Vali Enver Ünlü, AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Yeşilgiresun İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerin ilk günkü heyecanlarına ortak oldular. Sınıfları ziyaret eden Vali Ünlü ve beraberindekiler öğretmen ve öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim yılı dilediler.

Vali Enver Ünlü, Yeşilgiresun İlkokulunda gerçekleştirilen törende konuştu. Ünlü, “Geleceğimize Yön Veren Değerli Öğretmenlerim, Saygıdeğer Velilerimiz, Geleceğimizin Teminatı Sevgili Öğrencilerimiz, Hanımefendiler, Beyefendiler; Öncelikle sizinle böylesine önemli bir günde bir arada bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başladığımız bu anlamlı haftanın coşkusunu ve heyecanını hep birlikte yaşamaktayız. Yeni eğitim ve öğretim yılının başta çocuklarımıza, sizlere ve Türk Milletine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum ve bu vesileyle bize geleceğimizi özgür bir şekilde şekillendirme imkânını sağlayan başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.