Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

İYİ Parti’de Tokul heyecanı

İYİ Parti Giresun İl Başkan adayı Kâmil Tokul, Cumartesi günü yapılacak kongrenin partiyi büyüteceğini söyledi.

İYİ Parti’de Tokul heyecanı
Ocak 19, 2023 5:18 am
81

Çok seviyeli bir kongre süreci yaşadıklarını belirten Tokul, “İyi Parti tabanının iradesine inanıyoruz. Tabanımız ne isterse o olur. Biz önümüzdeki Genel ve yerel seçimleri düşünerek çok seçici bir liste hazırladık. Partimizin akil heyetinde yer alan; İbrahim Önal, Nurettin Bölük, Arif Özbay, Salih Özkan, Harun Cici, İbrahim Dizdar, Ahmet Memiş, Hasan Bodur’un önerisi ile ben aday oldum.

Kendi başıma sırf macera için aday olmadım. Bu kongrede seçilecek liste ,2 seçimde partiyi idare edecek liste olacak. Yani yükü ağır olacak. Genel seçimden 8ay sonra yerel seçim olacak” açıklamasında bulundu.

İyi Parti Giresun İl Başkan adayı Kâmil Tokul, “Bu 2 seçimleri doğru idare etmek lazım. Giresun’u iyi tanıyan,8-10 önemli seçimlerde idarecilik yapmış bir beyin takımı ile bu 2 seçime hazırlanıyoruz. Bu işler öyle kolay işler değil. Listeleri baştan doğru yapmazsanız, AKP 20 yıl iktidarda kalır. Tabanda doğru liste ve güçlü ekibiniz olacak ki başarılı olacaksınız. Giresun’da sayın Ünzile Yüksel ve sayın Burak Akburak gibi 2 Genel Başkan yardımcımız var. İyi parti 4 ay sonra iktidar olduğunda, il yönetimi, bu 2 genel başkan yardımcısından Giresun’a ödenek ve destek alacak bilinç ve tecrübede olmalıdır. O yüzden cumartesi günkü kongrede oluşacak yönetim Giresun’u iktidarda idare edecek düzey ve bilinçte olmalıdır. Yoksa iktidarda başarısızlık halinde yerel seçimlerde ciddi başarısızlık olur. O yüzden cumartesi günkü kongre öyle basit bir kongre değildir. Artık iktidar sorumluluğu üstleneceğiz. Bunu görüyoruz ve işe duygusal bakmıyoruz. Bu ilden en az 2 milletvekili çıkarmak çok çok doğru liste kuracağız. Yoksa 2 seçimde başarısızlık olursa  en fazla biz üzülürüz” dedi. Tokul, ilçelerde müthiş ilgi ve alaka gördüklerini ifade ederek” İyi Parti tabanı bizleri bağrına bastı. Ekibimiz Adeta alkış yağmuruna tutuldu. Tabanın sesi oldu bu ekip. Biz sandıkta delegenin sağduyusuna inanıyoruz. Bu seçimi kazanacağız.  Bu konuda teşkilatlarımıza ve ekibimize güveniyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.