Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 13°C
Çar 10°C
Per 10°C

İzciler Sarıkamış şehitlerini andı           

Yürüyüş öncesi Yavuzkemal Belediyesi tarafından tüm katılımcılara sıcak çorba ve çay ikramında bulunuldu.

İzciler Sarıkamış şehitlerini andı           
Ocak 10, 2023 7:40 am
86

Sarıkamış Harekâtının 108 yılı nedeniyle, Türkiye İzcilik Federasyonu İzcilik Giresun İl Temsilciliği tarafından Kulakkaya Yaylasında “Sarıkamış Şehitlerini Anma” yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe izcilerin yanı sıra çok sayıda vatandaşta katıldı. Yürüyüş öncesi Yavuzkemal Belediyesi tarafından tüm katılımcılara sıcak çorba ve çay ikramında bulunuldu.

Şehide saygı ateşinin yakılmasıyla başlayan törende aziz şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılıp, şiirler okundu. Anma töreni sonunda Akkaya Köyü Camisi görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okunup, aziz şehitlerimiz için dua edildi. Türkiye İzcilik Federasyonu İzcilik İl Temsilcisi Mehmet Şeyranloğlu, Giresun İzcileri olarak, Sarıkamış Şehitlerini Anma faaliyetini 2017 yılından itibaren 4 yıl Kümbet Yaylasında düzenlediklerini, bugün de bu anlamlı faaliyeti Kulakkaya yaylasında düzenleyerek Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle andıkların ifade etti.  Bu anlamlı faaliyet için kendilerine destek olan Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal’a, Akkaya Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Selahattin Uzunoğlu’na, Akkaya Köyü Camisi Kalkındırma Derneği Başkanı Adem Uzunoğlu’na, İş Adamları Salih Çoban ve Refik Kıran’a, Akakaya Köyü Muhtarı Ahmet Geldi’ye, Alçakbel Mesire Alanı İşletmecisi Sedat Himmetolu ile tüm katılımcılara Giresun İzcileri adına teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.