Dolar 18,8960
Euro 20,0656
Altın 1.121,99
BİST 5.160,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Kanser Araştırmaları Kongresi düzenlendi

Giresun Üniversitesi’nde 2. Uluslararası Multidisipliner Kanser Araştırmaları Kongresi düzenlendi. MOKAD (Türkiye Moleküler Kanser Araştırmaları Derneği) tarafından 21-24 Temmuz tarihleri arasında Giresun’da düzenlenen 2. Uluslararası Multidisipliner Kanser Araştırmaları Kongresi, GRÜ Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kanser Araştırmaları Kongresi düzenlendi
Temmuz 26, 2022 6:31 am
195

Kongreye katkı sağlayan katılımcılar adına düzenlenen katılım belgeleri, Vali Ünlü tarafından katılımcılara takdim edildi.  MOKAD kongreleri, genç araştırmacıların bir araya gelerek çalışmalarını birbirleriyle paylaştıkları özel bir platform. Kongre özellikle katılımcılara uzun bir sosyal etkinlik ve çok sayıda kısa söyleşi ile fikir alışverişinde bulunmaları için bolca zaman sağlamayı amaçlamakta. 2. Uluslararası Multidisipliner Kanser Araştırmaları Kongresinde, genç araştırmacılar, kısa konuşmalar ve poster oturumları için açık alanlar sırasında kendi araştırma sonuçlarını sunma fırsatına sahip olacaklar. Kısa konuşmalar ve poster oturumları sırasında mükemmel sunum yapan genç adaylar ödüllendirilecek. Kongrede ayrıca sitotoksisite ve hücre ölümü yöntemlerinin daha iyi değerlendirilmesi konusunda küçük çaplı bir çalıştay düzenlenecek. Giresun Üniversitesinin ev sahipliğinde etkinliği düzenleyen MOKAD, tüm katılımcıları ücretsiz olarak kongreye davet ederek; “Giresun, inanılmaz yeşil çevresi olan bir Karadeniz şehridir. Fındığın ve kirazın başkenti olarak bilinir, yaylaları ve eko turizm ile ünlüdür” paylaşımında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.