Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Karakuş Cumhur İttifakı vurgusu yaptı

MHP İl Başkanı Karakuş,” Türkiye yüz yılının mimarı Cumhur İttifakı’ dır” dedi ve  muhalefet partilerine sert sözlerle yüklendi.

Karakuş Cumhur İttifakı vurgusu yaptı
Ocak 27, 2023 6:41 am
86

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı Mahmut Karakuş, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması gündemde olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı olması nedeniyle büyük önem arzettiğini söyledi.

MHP Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, Giresun Belediye Meclis Üyesi Erol Hamdi Önde, Kadın Kolları Başkanı Saynur Türkmenoğlu, İl Sekreteri Ahmet Yılmaz ve partililerle birlikte Keşap’ ta bir restoranda düzenlediği basın toplantısında konuşan ve muhalefet partilerine sert eleştiriler getiren Karakuş, ” Seçimlerin yalnızca ülkemiz için değil Türk ve İslam alemi açısından mühim sonuçları olacağından dikkatle takip edilmektedir. Karşımızdaki muhalefet partileri, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhur İttifakı’ nın yeni yüzyılda yapacağı atılımların önünü kesmek için mücadele edecektir. Bunlar terör örgütleri ile birlikte devletimizin ve milletimizin düşmanları ile birlikte hareket etmektedir. Bu birlikteliğin ortak gayesi 15 Temmuz’un rövanşını alarak başta FETÖ’cülere ,terörist Demirtaş ve Soroscu Kavala olmak üzere terör suçlularına casuslara af çıkarmaktır.” dedi. Millet İttifakı ve 6′ lı masayı hedef alan Başkan Karakuş, şunları kaydetti:

“Bunların amacı meydana getirilen eser ve hizmet siyasetini baltalamak, bugüne kadar yapılan ne varsa talan etmek, ekonomide dışa bağımlılığın ve sömürü çarkının önünü ardına kadar açmaktır. Milli Savunma ve silah sanayindeki muazzam kalkınmayı sekteye uğratmak ve ülkeyi bu alanda muhtaç hale getirip Türk Silahlı Kuvvetlerinin mukavemetini kırmaktır. Yetmedi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini rafa kaldırmak, vesayet ve darbe dönemlerinin kapısını aralamak, devlet ve toplum hayatını istikrarsızlığa sürüklemektir.”

Konuşmasında, “Türk’ün ekmeğini yiyip gavurun kılıcını sallayan kokuşmuşları Türk milleti asla ve asla affetmeyecektir. Biz var gücümüzle vatanımıza ve devletimize sahip çıkacağız” vurgusu yapan Karakuş, şöyle devam etti:

” Türk milleti İslam’ın burcu, mazlumların umudu, mağdurların sesidir. Türk demek İslâm demektir. Elbette ki dinimizin gerçek sahibi Allah’tır. Ama Türk Milleti mukaddesat onurunu gözü kara şekilde müdafaa edecek kahramanlıktadır. İsveç’ te geçen cumartesi günü bir sapık, bir manyak, bir şeytan piyonu Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği önünde tüm uyarılara rağmen Yüce Kitabımızı yakmıştır. Bu alçaklık, dini ve manevi hassasiyetlerimize kast eden bir saldırganlıktır. Yedi düvele, özellikle İsveç Hükümetine hatırlatırım ki, Allah tektir, ordusu Türk’tür.”

Konuşmasını,” Türk ve Türkiye yüzyılının mimarı Cumhur İttifakıdır. Milli birliğin ve kardeşliğin adresi de Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’ dır.” diye sürdüren Mahmut Karakuş, sözlerini şu şekilde tamamladı:

” Aziz Milletimizin, Türk ve Türkiye yüzyılının başlangıcında tam bağımsız Türkiye için kurtuluş mücadelesi ruhuyla hareket edip tercihini de bu doğrultuda yapacağından şüphemiz yoktur. Biz diyoruz ki aziz milletim sıra sende. Çiftçi kardeşim, esnaf kardeşim, memur kardeşim, işçi kardeşim, emekli kardeşim sıra sende. Şehit anaları, gazi kardeşlerim sıra sizde.”

Toplantı sırasında basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Başkan Karakuş,’ seçimlerde Giresun’ dan kaç milletvekili çıkarmayı hedefliyorsunuz?’ şeklindeki sorumuzu,” 4 milletvekili çıkarmayı hedefliyoruz” diyerek cevapladı.

(HABER: NAMIK BALTAOĞLU)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.