Dolar 18,8841
Euro 20,0400
Altın 1.103,72
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Çok Bulutlu
İstanbul
15°C
Çok Bulutlu
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 11°C

Kardiyoloji ekibi ödüllendirildi

11 ayda 3 bin hastaya anjiyo yapıldı

Kardiyoloji ekibi ödüllendirildi
Kasım 23, 2022 8:52 am
124

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık hizmetlerinde fark yaratmaya devam ediyor.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anjiyo Ünitesinde, 2022 yılının 11 aylık döneminde 3 bin anjiyo vakası gerçekleştirildi. Aynı zamanda ‘kalp merkezi’ özelliği de bulunan anjiyo ünitesi hem vaka çeşitliliği hem de yüksek vaka sayısı ile Giresun ve bölge halkına hizmet vermekte.

Anjiyo ünitesinin başarısında büyük emeği bulunan kardiyoloji hekimleri ve sağlık çalışanları İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı tarafından başarı belgesi ve plaketle ödüllendirildi. Müdür Bulut ve Başhekim Kulaklı, Kardiyoloji Kliniği İdari Sorumlusu Doç. Dr. Zeki Yüksel Günaydın nezdinde tün kardiyoloji kliniği hekim ve personellerini tebrik ederek, başarı ve teşekkür plaketini takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.