Dolar 18,8848
Euro 20,0461
Altın 1.099,39
BİST 5.236,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Keleş: Galibiyete ihtiyacımız vardı

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, İstanbulspor karşısında alınan galibiyetten memnun olduklarını söyledi.

Keleş: Galibiyete ihtiyacımız vardı
Kasım 6, 2022 6:53 am
196

“Camiamızın böyle bir galibiyete ve morale ihtiyacı vardı. Kazandığımız için mutluyuz. Ama maç istediğimiz gibi geçmedi. Kötü başladık. Yaptığımız bir hatadan rakibimiz öne geçti” diyen Keleş maç sonu açıklamasında şunlara yer verdi; “Sonra toparladık. 3 gol bulduk. Daha da artırabilirdik. Ama biraz rehavet oldu. Sonra rakibimizin son dakikalarda bulduğu gol ve sonrasındaki sıkıntılı süreç bizim için kötü oldu. Kazanmak bizim adımıza güzel oldu. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Ona hazırlanacağız. Rakibimiz İstanbulspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.

12 maçta 12 puan aldık. Maç ortalaması 1 ile gidiyoruz ama arada kazanabileceğimiz maçlar oldu. Şanssızlıklar oldu. Bu seneki hedefimiz 20 puanın üzerine çıkabilmek. Çünkü içerideki maçlarımız rakiplerimizle olan maçlar. Beni en çok üzen çok iyi oynadığımız Ankaragücü maçından kaybettiğimiz puan bizi biraz sıkıntıya soktu. Diğer maçlarda rakiplerimizin inanılmaz kadro kaliteleri var. Onlar geçen seneden güçlenerek geldiler. Biz sıfırdan bir takım kurduk. Bu bizi biraz zorluyor. Zaman zaman performanslarımız dalgalı oluyor. Yeni bir takım olmanın zorlukları var. Ama hedeflediğimiz puan 20. Ulaşırız diye düşünüyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.