Dolar 18,8865
Euro 19,9150
Altın 1.100,42
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Çok Bulutlu
İstanbul
20°C
Çok Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Keleş: Taraftarımız bize güç veriyor

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, “Zor maç olacak ama günden güne iyi oynuyoruz, içeride seyircimizin desteğiyle kazanacağımızı düşünüyorum.” dedi

Keleş: Taraftarımız bize güç veriyor
Aralık 29, 2022 7:12 am
110

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bitexen Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, ligin ilk yarısında 20 puanın üzerine çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Keleş, Çotanak Spor Kompleksi’ndeki antrenman öncesinde gazetecilere, haftalar ilerledikçe takım uyumunu sağladıklarını belirtti. Son üç maçta alınan 7 puanın sevindirici olduğunu kaydeden Keleş, önlerindeki Gaziantep FK maçının çok önemli olduğunu vurguladı.

“BİZİM İÇİN ALTIN DEĞERİNDE ÜÇ PUAN OLACAKTIR”

Keleş, bu maçı kazandıkları takdirde iyi bir avantaj yakalayacaklarını ifade ederek, “Zor maç olacak ama günden güne iyi oynuyoruz, içeride seyircimizin desteğiyle kazanacağımızı düşünüyorum. İstediklerimizi sahaya yansıttığımız zaman bizim için altın değerinde üç puan olacaktır.” dedi.

“NE KADAR ÇOK PUAN TOPLAYABİLİRSEK BİZİM İÇİN İYİ OLACAK”

Bir gazetecinin ilk yarı puan hedefiyle ilgili sorusuna Keleş, “İlk yarıdaki hedefimiz 20 puanın üzerine çıkabilmek, şu an 16 puandayız, kazanabileceğimiz kadar maç kazanacağız. Ligin ikinci yarısı zorlu geçeceği için ne kadar çok puan toplayabilirsek bizim için iyi olacak. Tabii ki devre arası var, transfer dönemi var, takviye yapabilirsek bizim için iyi olacak.” yanıtını verdi.

“TAKIM BULABİLİRSİN” DEDİK

Keleş, stoper Sergen Piçinciol’un takımdan ayrılıp ayrılmadığıyla ilgili soruyu da şöyle cevapladı:

“Sergen uzun zamandır zaten hep teklifler olduğunu, gitmek istediğini söyledi. Kulübümüz de bu dönemde ona izin verdi, ‘Takım bulabilirsin.’ diye ama bizim oyuncumuz, biraz da ufak sakatlığı vardı, onun tedavi sürecini geçiriyor. Dediğim gibi Sergen ile alakalı ilerleyiş bu şekilde. Gitmek istiyordu, teklifler vardı, değerlendirecek, biz de değerlendireceğiz, ona göre ilerleyeceğiz diyebilirim bu konuda.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.