Dolar 18,8803
Euro 20,0272
Altın 1.109,03
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Kenan Tatlı’dan Bayram mesajı

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kenan Tatlı’dan Bayram mesajı
Ekim 29, 2022 6:37 am
151

İl Başkanı Tatlı, Türk milletine seslendiği mesajında, Cumhuriyet’e giden yolun güçlüklerle dolu olduğunu anlatarak, şunları kaydetti: “29 Ekim 1923 günü temelleri atılan Cumhuriyetimizin 99. yıldönümünü büyük bir neşeyle, coşkuyla kutluyoruz.

Cumhuriyetimiz bugün her zamankinden daha kuvvetli, her zamankinden daha emin adımlarla ilerliyor; demokrasimiz Cumhuriyetimizin kuruluş ruhuna, kuruluş felsefesine bağlı olarak gelişiyor, güçleniyor.

Milletimiz, Cumhuriyetimizin mimarı Gazi Mustafa Kemal ve aziz silah arkadaşlarıyla birlikte tarihte eşine ender rastlanacak bir mücadele vermiş, yurdumuzu işgalcilerden kurtarıp, bu toprakları tekrar vatanımız haline getirmişlerdir. Unutmayalım ki Cumhuriyetimizin kuruluş felsefesinde, kuruluş amacında bu topraklarda yaşayan hiç kimseyi ötekileştirmek, dışlamak, küçük görmek, aşağılamak yoktur. Bu Cumhuriyet, bu vatan herkesindir, hepimizindir.

Cumhuriyet idaresinde, demokratik yönetim biçimlerinde otokratik zihniyete, baskıya, herhangi bir zümreye imtiyaza yer yoktur; bu ülke, bu Cumhuriyet nasıl hep birlikte kurulmuş ise yine hep birlikte idare edilecek, hep birlikte yüceltilecektir. Demokrasi olmadan Cumhuriyet olmaz; demokrasi gelişmeden Cumhuriyet gelişmez.

Bugün gelişen demokrasiye bağlı olarak ekonomimiz, uluslararası itibarımız, millet olarak birbirimize olan bağlılığımız da güçleniyor.

Hedefimiz bugün 99. yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyetimizi dünyanın önde gelen ülkeleri arasına yükseltmek, çok daha müreffeh bir hale getirmektir.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere, canlarını feda ederek bu vatanı bizlere miras bırakan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle minnetle anıyorum.

Güçlenen, büyüyen Cumhuriyetimizin 99. yıldönümünü idrak etmekten dolayı büyük memnuniyet duyuyor, nice 99 yılları çok daha mutlu, çok daha coşkulu kutlayabilmeyi diliyor, vatandaşlarımın Cumhuriyet Bayramlarını tebrik ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.