Dolar 18,8778
Euro 19,9827
Altın 1.108,90
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 13°C

Kuralar çekildi, hayırlı olsun

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi gerçekleştirildi

Kuralar çekildi, hayırlı olsun
Ekim 22, 2022 5:22 am
193

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’un da yer aldığı 4. Eleme Turu kura çekimlerine Çotanaklar’ı temsilen Asbaşkan Mustafa Oğuzhan Güler katıldı. Güler’in çektiği kura sonucu Yeşil Beyazlılar, 4. Eleme Turu’nda Ankaraspor ile eşleşti. 4. Eleme Turu müsabakaları; 8-9-10 Kasım tarihlerinde yapılacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan karşılaşma, Çotanak Spor Kompleksi’nde oynanacak.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptığı konuşmada, “Değerli basın mensupları, ekranları başında bizleri izleyen değerli futbolseverler; hepinizi Türkiye Futbol Federasyonu adına ve şahsım adına saygıyla selamlıyorum. Bugün, Ziraat Türkiye Kupası’nın 4. Eleme Turu kura çekiminde sizlerle birlikte olmaktan çok büyük bir memnuniyet duyuyoruz. İlk 3 tur sonunda rakiplerini eleyerek bir üst tura çıkan takımları tebrik ediyorum ve kupaya 4. turdan başlayacak takımlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum. Federasyon olarak Ziraat Türkiye Kupası’na çok değer veriyoruz. Futbolumuzun önemli marka değerlerinden bir tanesi bu kupa. En alt ligden ve en üst ligden takımların birlikte mücadele etme şansı bulması açısından da son derece önemli bir misyonu bizlere sağlıyor bu turnuva. Ziraat Türkiye Kupası, Türkiye’nin futbol bayramı. Futbolun en büyük heyecanı olan sürpriz sonuçların alınabildiği bir futbol karnavalı, bunu da geçen hafta görmüş olduk. Türkiye’nin her köşesinden takımların taraftarlarıyla birlikte Fair Play içerisinde ve güzel oyun çerçevesinde, futbolumuzun en değerli şampiyonluklarından birini almak için mücadele ettiği bir arena bu turnuva. Ben bu kura çekiminin tüm takımlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum ve tüm futbolseverlerin de Fair Play içerisinde tribünleri doldurmasını ve maçları izlemesini istiyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Asbaşkan Mustafa Oğuzhan Güler, kupadaki eşleşmenin hayırlı olmasını diledi. Güler, “Her iki kulvarda da ilerliyoruz. Ligde şanssız puan kayıplarımız vardı. En azından kupa galibiyetiyle üzerimizdeki ölü toprağını attık. Önümüze bakıyoruz. Şimdi MKE Ankaragücü maçına odaklandık.” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.