Dolar 18,8838
Euro 19,9848
Altın 1.109,46
BİST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 13°C
Cts 12°C

Kur’an-ı Kerim Ziyafeti sunuldu

Giresun İl Müftülüğü, Yağlıdere Merkez Camii’nde “Kur’an-ı Kerim Ziyafeti ve Dua” programı düzenledi.

Kur’an-ı Kerim Ziyafeti sunuldu
Ekim 25, 2022 4:42 am
166

Yağlıdere Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen programın açış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Abdullah Bal programın hayırlara vesile olmasını temenni etti. Kur’an-ı Kerim eğitiminin yaygınlaştırılması, Kur’an-ı Kerim’in ezberlenmesi ve güzel okunmasını teşvik etmek amacıyla düzenlenen programların 12’ncisinde din görevlileri Cemil Bayram, Onur Can Arslan, Hüseyin Kömürcü ve Muhammet Ali Işık tarafından Kur’an ziyafeti sunuldu. Programda cemaate hitap eden İl Müftüsü Ramazan Topcan programa katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Müftü Topcan Kur’an’ın Müminlerin maddi ve manevi dünyalarına huzur veren bir kitap olduğunu belirterek, “Kur’an, sadece kulağımızı değil gönlümüzü ve aklımızı da beslemelidir. Kur’an-ı Kerim, Mü’minler için şifa ve rahmet kaynağıdır. Huzur ve berekettir. Kur’an-ı Kerim, çağlara meydan okuyan, eşi ve benzeri olmayan bir kitaptır. Kur’an’a duyulan ihtiyaç, her geçen gün artmaktadır.” dedi.

Program kılınan cuma namazının ardından yapılan dua ile tamamlandı. Programa kamu kurum ve kuruluşları ile STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.