Dolar 18,8863
Euro 20,0039
Altın 1.100,79
BİST 5.229,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 12°C

Liseliler kampus

Giresun Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, Müdür Yardımcıları Ömer Hakyemez, Matematik Öğretmeni Arzu Öztürk ve Psikolojik Danışman Elif Bozat ile birlikte,  Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesinde bulunan birimleri gezdiler.

Liseliler kampus
Kasım 11, 2022 8:32 am
127

Liselilerin, meslek seçimlerine ve kariyer planlarına yol göstermesi amacıyla düzenlenen gezi kapsamında ilk olarak Eğitim Fakültesi ziyaret edildi. Burada Öğr. Gör. Ümmü Gülsüm Durukan tarafından karşılanan öğrencilere fakülte hakkında genel bilgiler verildikten sonra fizik, kimya ve bijoloji laboratuvarlarında yapılan çalışmalar aktarıldı. Daha sonra Güzel Sanatlar Eğitimi-Resim İş Anabilim Dalı atölyelerine geçen öğrenciler, yapılan çalışmaları yerinde görme imkanı buldular.

KÜTÜPHANE TÜM ŞEHRİN KULLANIMINA AÇIK

Buradan Merkez Kütüphanesine geçen öğrenciler, sunulan hizmetler hakkında Şef Sırrı Kara’dan bilgi aldılar. Kütüphanenin eğitim-öğretim dönemi boyunca 7/24 hizmet verdiğini ve kitaplıklarda 80 binin üzerinde kitabın yer aldığını belirten Kara, Giresun Üniversitesi Merkez Kütüphanesinin tüm şehrin kullanımına açık olduğunu, isteyen herkesin burada sunulan hizmetlerden faydalanabileceğini söyledi.

ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERLE TANIŞTILAR

Daha sonra Fen-Edebiyat Fakültesini ziyaret eden öğrenciler İbn Sînâ Amfisinde Öğr. Gör. Ozan Gökdemir’den fakülte hakkında bilgi aldılar. Aynı binada yer alan Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezini de ziyaret eden öğrenciler, Dünyanın farklı bölgelerinden Giresun Üniversitesine eğitim almak üzere gelen uluslararası öğrencilerle tanışma imkanı buldular. Bölüm akademisyenlerinden Öğr. Gör. Osman Albayrak’ın işlediği Türkçe dersine konuk olan ve uluslararası öğrencilerle sohbet eden liseliler, onların gözünden GRÜ’yü tanıma fırsatı yakaladılar. Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü çalışanlarından Mehmet Söylemez ve Fatih Mehmet Gök’ün eşliğinde son olarak İslami İlimler Fakültesine konuk olan liselileri, burada Fakülte Sekreteri Yakup Kırdemir karşıladı. Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ali Yılmaz ve Doç. Dr. Mustafa Tunçer’den fakülte ve bölümler hakkında bilgi alan öğrenciler, kampüs alanını gezdikten sonra Üniversiteden güzel anılarla ayrıldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.