Dolar 18,8715
Euro 19,8996
Altın 1.096,57
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Sal 12°C
Çar 10°C
Per 10°C
Cum 11°C

Milli piyango yılbaşı bileti alırken dikkat

Milli Piyango Yılbaşı bileti alırken Milli Piyango İdaresi bayilik ruhsatının önemine dikkat çeken TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “2023’e girmemize kısa bir süre kala her yıl gelenek haline gelen Milli Piyango Yılbaşı biletleri büyük rağbet görüyor. Vatandaşlar 200 milyon lira olan büyük ikramiyenin çıkacağı umuduyla yılbaşı biletlerine yoğun bir ilgi gösteriyor. Kimi vatandaşlarımız şansını artırmak için şehir şehir gezip çok sayıda bilet alıyor. Ancak hayallerin suya düşmemesi için yılbaşı bileti alırken Milli Piyango bayilerine kayıtlı, güvenilir yerler tercih edilmeli. Biletin orijinalliğini gösteren damga ve kaşeye mutlaka dikkat edilmeli” dedi.

Milli piyango yılbaşı bileti alırken dikkat
Aralık 19, 2022 6:47 am
134

Milli Piyango Yılbaşı bileti alacak vatandaşlara uyarıda bulunanTürkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Piyasada yılbaşı bileti talebinde yaşanan artışlar geçmişte olduğu gibi bu yılda sahtekârların iştahını kabartabilir. Büyük ikramiyenin hayalini kuran vatandaşlarımız, hayallerinin suya düşmemesi için yılbaşı biletlerini alırken çok dikkatli davranmalı. Biletin orijinalliğini gösteren belli başlı detaylar var. Özellikle Milli Piyango biletinin alt kısmında yer alan güvenlik kodu üzerinde parmak gezdirerek kontrol edildiğinde kabartmalı bir formda olması, kağıt dokusu içerisine Milli Piyango İdaresi logolu filigran bulunması ve mühür detayına dikkat ederek biletin doğruluğu teyit edilebilir. Bu açıdan vatandaşa güvenilir hizmet sunan, yakasında Milli Piyango İdaresi Bayilik Ruhsatı taşıyan esnafımızdan bileti almak en doğrusu olacaktır.Oda kaydı olmayan, ruhsatsız yerlerden yılbaşı bileti alınmamalı” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.