Dolar 18,8758
Euro 20,0187
Altın 1.104,26
BİST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Müftü Topcan: Daha çok çalışmalıyız

İl Müftüsü Topcan, din görevlilerinin üstlendiği görevin önemine değinerek üstün gayretle yeni çalışmalara imza atılması gerektiğini belirtti.

Müftü Topcan: Daha çok çalışmalıyız
Kasım 18, 2022 8:00 am
130

Keşap İlçe Müftülüğünce din görevlilerine yönelik “İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Keşap Merkez Yeni Camii’nde düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantıda din görevlilerini selamlayan İl Müftüsü Ramazan Topcan, sağlık ve başarı dileklerini iletti.

İl Müftüsü Topcan, din görevlilerinin cami içinde ve dışında her açıdan örnek çalışmalara imza atması gerektiğini belirterek, “Önümüze konulan imkanları fırsata çevirmeliyiz. Yarın arkaya bıraktığımız dünyamızdan utanmamalıyız. Yarınlar güzel olsun diyerek bugün çok çalışmalıyız. Başkanlığımızın bize yüklediği her bir projeyi sahiplenin istiyorum. Hizmetlerimiz konuşulsun, hizmetleri konuşalım. Daha neler yapabiliriz bunu konuşalım. Aileleri, engelli kardeşlerimizi, hastaları, esnafları ziyarette bulunun” dedi.

Müftü Topcan, gençlere yönelik çalışmaların geliştirilmesi gerektiğinin altını çizerek, “Gençlerle beraberlik ortamları oluşturalım. Bulunduğunuz Mahallelerde gençlik çalışmalarının baş aktörleri olun. Geleceği inşa edecek gençlerin yetişmesinde görevler alın.

Başarılarınız ile aramıza yeni katılan genç kardeşlerimize örnek teşkil edecek çalışmalar üretin.” diye konuştu.

Toplumun her kesimine ulaşılması gerektiğini vurgulayan Topcan şu ifadelere yer verdi: “Bugüne kadar din, diyanet hizmetlerine verdiğiniz emeğin, yaptığınız fedakarlıkların farkındayız, ancak yetmez. Daha çok daha çok çalışmalıyız. Kış mevsimini eğitim mevsimine dönüştürmeli, Kur’an okumasını bilmeyen kalmasın parolası ile camilerde derslerimiz olmalıdır.” dedi

“Kasım Ayı Personel İstişare ve Bilgilendirme Toplantısı” tecrübe paylaşımı, fikir alışverişi ve gündem maddelerinin tebliğ edilmesiyle sona erdi.

Toplantıya Keşap İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Ramazan Çamyar, İlçe Vaizi İbrahim Afacan ve din görevlileri katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.