Dolar 18,8846
Euro 20,0541
Altın 1.098,24
BİST 5.239,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Öğrencilere 112 bilinci aşılanacak

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Öğrencilere 112 bilinci aşılanacak
Kasım 3, 2022 6:53 am
123

İşbirliği protokol kapsamında, 112 Acil Çağrı Merkezi öğrenci ve gençlere tanıtılacak. Protokol, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Mustafa Türedi tarafından imzalandı. Müdür Tosunoğlu, imzalanan protokol ile 112 Acil numarasının, tüm okullarda öğretmen ve öğrencilere tanıtımı ve bilgilendirilmesi için ortak faaliyetler yürütüleceğini kaydetti.

İl Milli Eğitim Müdürü Tosunoğlu, çocuk ve gençlerin karşılaşabilecekleri acil durumlardaki hareket tarzı konusunda bilgilenmelerinin önemine vurgu yaparak, işbirliği protokolünün yürütülmesinde görev alan herkese şimdiden kolaylıklar diledi. Ülke çapında hayata geçirilen 112 Acil Çağrı Merkezi sisteminin, acil durumlarda vatandaşların birden çok numara yerine tek bir numarayı çağrı yapmaları ve acil yardım çağrısı alındıktan sonra en kısa sürede olay mahalline ya da acil durumdaki kişiye ulaşılması şeklinde iki temel amaç ve işlevi bulunmakta.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.