Dolar 18,8857
Euro 20,1204
Altın 1.113,09
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 15°C

Önce öğrenci güvenliği

Giresun’da 2022-2023 eğitim-öğretim yılı öncesi okul servis araçları denetlenerek, sürücü ve servis rehberleri bilgilendirildi. Giresun merkez ilçede taşımalı eğitim servis araçları ile özel okul servis araçlarının şoförlerine ve servis rehberlerine yönelik eğitim düzenlendi. Eğitim programının ardından servis araçları polis ve jandarma ekipleri tarafından denetlendi.

Önce öğrenci güvenliği
Eylül 9, 2022 7:01 am
164

Taşımalı eğitim araçları ile özel okul servis araçları şoför ve servis rehberlerine yönelik Merkez Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü konferans salonunda, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Celep tarafından iletişim, araç içi ve dışı davranışlarla ilgili seminer verildi.  Giresun Belediyesi, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün ilgili birimlerince ise “Okul Servis Araçlarının Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esaslar”ı belirleyen maddelerin uygulanması doğrultusunda bilgilendirilme yapıldı. Seminer ve eğitimlerin ardından taşımalı eğitim kapsamındaki araçlar ile özel servis araçları, denetim komisyonları tarafından ayrıntılı olarak denetlendi. İlgili yönetmelik ve kılavuzlar doğrultusunda teknik donanım, güvenlik, temizlik ve hijyen açısından görülen eksikliklerin bir an önce tamamlanması hususunda sürücülere uyarı ve bilgilendirmeler yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.