Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Çok Bulutlu
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 9°C

Onlar da destek verdi

Giresunsporlu Hakan Keleş, Onurcan Piri ve Faruk Can Genç Çotanak Spor Kompleksi yardım merkezinde vatandaşlara destek oldu

Onlar da destek verdi
Şubat 10, 2023 6:58 am
55

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’da teknik direktör Hakan Keleş, takım kaptanı Onurcan Piri ve Faruk Can Genç, depremzedeler için yardım toplanan Çotanak Spor Kompleksi’ne geldi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük deprem felaketiyle karşı karşıya kalan Türkiye’de yardım kampanyaları düzenleniyor. Bölge halkının bir nebze olsun rahat yaşam sürmesi için seferber olan Giresun halkı, yardımlarını yardım toplama merkezlerine ulaştırıyor.

Yoğun bir çalışma yürütülen Çotanak Spor Kompleksi’ne gelen Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Takım Kaptanı Onurcan Piri ve futbolcu Faruk Can Genç, Çotanak Spor Kompleksi’ndeki yardım toplama merkezine gelerek malzeme desteğinde bulundu.

Bitexen Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, büyük bir felaket yaşadıklarını kaydederek, “Ülkemize ve milletimize büyük geçmiş olsun. Acılıyız, üzüntülüyüz. Bu acının tarifi yok. Bizler sadece burada onlara yardım edebiliyoruz. Elden başka bir şey gelmiyor. Çok üzgünüz. Rabbim vefat edenlere rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Yoğun bir kurtarma çabası var. Allah onlara da güç kuvvet versin.” dedi.

Takım kaptanı Piri ise, “Geçmiş olsun. Çok üzüntülüyüz. Ağabeylerimiz ve kardeşlerimiz vefat etti. Camia olarak üzüntülüyüz. Şehir olarak, kulüp olarak, valilik olarak, belediye olarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. 7’sinden 70’ine herkes çalışıyor, mücadele veriyor yardımcı olabilmek için. Bizde destek vermeye geldik. Keşke daha fazlasını yapabilsek. Çok üzgünüz. Ne söylersek söyleyelim, yaşanan acının tarifi olamaz. Umuyorum en kısa sürede felaket son bulur. Ailesini, annesini, babasını kaybeden herkesin acınız paylaşıyoruz. Allah’tan sabır diliyorum. Allah ülkemize bir daha böyle afetler yaşatmasın.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.