Dolar 18,8906
Euro 20,1621
Altın 1.116,13
BİST 5.322,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

Öztürk ve Aydın karış karış

AK Parti Giresun Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cemal Öztürk ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Öztürk ve Aydın karış karış
Eylül 16, 2022 7:37 am
186

Milletvekili Öztürk, Doğankent ve Bulancak ilçelerinde halkla kucaklaşarak, esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar, istek ve şikayetlerini ileterek, ziyaretinden dolayı Milletvekili Öztürk’e teşekkür ettiler. Milletvekili Cemal Öztürk’ün esnaf ziyaretine eşlik eden Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “Milletvekilimiz Sayın Cemal Öztürk ile birlikte ilçemizdeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Dostlarımızla çay içmek ve sohbet etmek enerjimizi artıyor. Milletimizden aldığımız destekle ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

“CUMHURBAŞKANIMIZI YENİDEN SEÇMEK İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Kadir Aydın, ilçe ziyaretleri kapsamında Keşap’ta esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Aydın, “Keşaplı hemşehrilerimizle bir araya geldik. Esnaf ve vatandaşlarımızı selamlayıp, hal ve hatırını sorduk. Memleketimizin güzel insanı ile bir arada olmak bizim yegâne güç kaynağımızdır. Hemşehrilerimizin derdini dinliyor, gücümüz nispetinde sorunların çözümü için çalışıyoruz. Halkımızdan aldığımız notları, tavsiyeleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir rapor olarak sunacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.