Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Sanayi esnafı ekonominin lokomotifidir

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, yoğun geçen hizmet trafiğine rağmen mahalle gezileri ve esnaf ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.

Sanayi esnafı ekonominin lokomotifidir
Ocak 26, 2023 7:52 am
88

Başkan Şenlikoğlu, son olarak Büyük Sanayi esnafını ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi.  Esnafları tek tek gezerek kolaylıklar ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan Şenlikoğlu: “Belirli aralıklarla esnaf ve vatandaşlarımızı ziyarete geliyor, sohbet ediyoruz. Göreve başladığımızdan bu yana sorunları yerinde görerek birlikte çözüm üretme noktasında çalışma yürütüyoruz.” dedi.

Sanayi esnafının sorunlarını çok iyi bildiklerini ve bu konuda gerekli adımları attıklarını söyleyen Başkan Şenlikoğlu: “Sanayi esnafımızın şehrimiz adına ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunu biliyoruz. Alın teriyle, emeğiyle çalışan şehrimiz ekonomisinin lokomotifi çok kıymetli sanayi esnafı kardeşlerimizi her fırsatta ziyaret ediyoruz. Halkın arasında biri olarak sürekli esnafımızla istişare halindeyiz. Esnaflarımızın sorunlarını yerinde görmek için sık sık ziyaretlerimiz oluyor. Esnafımız bizlerden desteğini hiç esirgemedi. Bizlerde onlara en iyi hizmeti verebilmek adına birlikte güzel işler yapacağız. Yorucu iş tempolarına rağmen bizleri güler yüzle karşılayan esnaflarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Şenlikoğlu, Sanayi Sitesinin sıkıntılarını çözmek için gerek sanayi esnafıyla, gerekse sanayi kooperatifiyle sürekli olarak istişare halinde olduklarını da ifade etti.

Esnaflar ise yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Şenlikoğlu’na teşekkür ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.