Dolar
Euro
Altın
BİST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 11°C
Çok Bulutlu
İstanbul
11°C
Çok Bulutlu
Çar 9°C
Per 10°C
Cum 13°C
Cts 13°C

Satış kararı mantık dışı!

Giresun’da muhalefet eski Giresun SKK hastanesi arazisinin satış kararıyla ilgili Giresun Belediyesini topa tutmaya devam ediyor. Saadet Partisi İl Başkanı Bektaş, satış kararının mantık dışı olduğunu belirterek, belediye başkanından makul bir açıklama beklediklerini kaydetti.

Satış kararı mantık dışı!
Ekim 27, 2022 7:18 am
154

Saadet Partisi Giresun İl başkanı Abdulkadir Bektaş, belediyenin ve il özel idarenin arsa satmasının mantık dışı olduğunu belirterek Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’ndan ve il özel idaresinden makul bir açıklama beklediklerini söyledi.

“YILLARIN BİRİKİMİNİ SATARAK İCRAAT YAPAMAZSINIZ”

“Belediye başkanına yılların birikimini satarak icraat yapamazsınız diye seslenen Bektaş,

“İl özel idaresi Giresun kamuoyundaki tepkilere rağmen hala arsa satışından vazgeçmemiştir. Müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış. İl özel idare yetkilileri ise yılların birikimlerini satarak borç ödemeye çalışıyor. Borcu yapan da alan da satan da 20 yıldır kendi yönetimleri. Nasıl olsa hesap soran yok, denetleyen yok. Belediye başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da İl özel idaresini örnek almaya çalışıyor. Bu yol çıkmaz yol, bu sokak çıkmaz sokak. Belediye Başkanlığı icra makamıdır. Yılların birikimini satarak icraat yapamazsınız. Giresun halkı sizi oraya iktidar partisinin belediye başkanı olarak iktidar nimetlerinden Giresun’da faydalansın diye seçti. Eğer siz de arsa satarak iş yapacaksanız, Vay Giresunlunun haline. Giresun halkının Belediye Başkanı olarak geçmiş dönemlerde yapılan yanlış işler varsa derhal yargıya başvurulmalı, temcit pilavı gibi aynı şeyleri ısıtıp deklare etmeniz Giresun kamuoyunda olumsuz intiba bırakmaktadır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.