Dolar 18,8955
Euro 20,0429
Altın 1.117,19
BİST 5.261,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 12°C
Çok Bulutlu
İstanbul
12°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 15°C

Sıcak asfalt çalışmalarına devam

Şehirde ulaşım kalitesinin artması adına Giresun Belediyesi, asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Sıcak asfalt çalışmalarına devam
Ağustos 9, 2022 6:01 am
214

Modern ve daha kullanışlı bir yol ağı için mevsim şartlarına göre çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda, Hacısiyam Mahallesi Mehmet Larçın Caddesi ile Gedikkaya Mahallesi Gedikkaya Caddesi’nde asfalt serim çalışması yürütüyor. Modern fiziki altyapıyı oluşturmak ve vatandaşların yaşam kalitesine katkı sağlamak amacıyla sıcak asfalt çalışmalarının şehrin muhtelif yerlerinde devam edeceği bildirildi.

“Şehrimizin yol ayağı kalitesini arttırıyoruz” diyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Şehrimizi güzelleştirmek şehrimizin altyapısını ve üstyapısını daha kullanabilir ve konforlu bir noktaya getirmek için tüm mahallelerimize, sokaklarımıza ve caddelerimize hizmet götürmeye gayret gösteriyoruz. Bir sokakta altyapı çalışmaları tamamlanmışsa asfaltını tamamlıyoruz. Vatandaşlarımızdan, muhtarlarımızdan gelen asfalt talepleri anında ilgili birimlerimize ulaşıyor ve programa alınıyor. Mavisiyle, yeşiliyle, adasıyla kalesiyle bu şehrin daha yaşanabilir bir hale gelmesi çalışmalarımızı her alanda sürdürüyoruz. Her şey güzel Giresun’umuz için…” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.