Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 20°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 10°C

Tatlı istifasını açıkladı!

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, 14 Mayıs’ta yapılması planlanan seçimlerde partisinden milletvekili aday adaylığı için istifa etti.

Tatlı istifasını açıkladı!
Ocak 31, 2023 5:31 am
81

AK Parti genel merkezi tarafından yeni il başkanın 15 gün içerisinde atanması bekleniyor. AK Parti il başkanlığına bu zamana kadar Cumhur Karahasan vekalet edecek. Kenan Tatlı düzenlediği basın toplantısında, milletvekili aday adaylığı için bu görevden istifa ettiğini resmen açıkladı. İstifa dilekçisini genel merkeze sunduğunu belirten Tatlı, görevinden genel merkezin bilgisi ve teveccühüyle istifa ettiğinin altını çizidi.

Bugün itibariyle de büyük bir onur ve gururla sürdürdüğü il başkanlığından milletvekilliği aday adaylığı için ayrıldığını belirten Tatlı, “Bugüne kadar nasıl bu davanın bir neferi olarak hizmet ettiysem, bundan sonra da aynı bilinç, kararlılık ve azimle Cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu için, hizmetin diğer bir kulvarında mücadele etmek için büyük bir şevk ve azimle çalışmaya devam edeceğim” dedi. Tatlı, 2023 seçimlerinin Türkiye, Giresun ve partilileri için hayırlı olması dileğinde de bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.