Dolar 18,8892
Euro 20,1178
Altın 1.114,62
BİST 5.323,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

TSK Vakfı’nın konuğu oldular

2018 yılında “Nasıl Bir Gençlik” projesi kapsamında hazırlamış oldukları fındıklardan elde ettikleri geliri Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı’na bağışlayan Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri TSK Vakfı’nın 35. Yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere Ankara’ya davet edildiler. Öğrenciler etkinlik kapsamında TSK Güçlendirme Vakfına bağlı kuruluşlar olan ASELSAN, HAVELSAN ve TUSAŞ’ı ziyaret etti.

TSK Vakfı’nın konuğu oldular
Eylül 29, 2022 7:04 am
186

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Şube Müdürü Ali Topçu, Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İsmet Kabadayı ve “Nasıl Bir Gençlik” proje koordinatörü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Gürhan Cabbar’ da öğrencilere eşlik etti.

Kaymakam Kezban Yerlikaya, yardımlaşma hususunda göstermiş oldukları duyarlı davranışlarından dolayı Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini ve bu projede emeği geçen idareci ve öğretmenleri tebrik ederek başarılar diledi. Yerlikaya, ayrıca öğrencileri unutmayarak 35. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine davet eden Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfına ve Ankara’ da bulundukları süre içerisinde öğrencilerle yakından ilgilenen TSK Güçlendirme Vakfı Mali İşler ve İşletmeler Grup Başkanı Emekli Tuğgeneral Erhan Sipahioğlu’na da teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.