Dolar 18,8891
Euro 20,1656
Altın 1.114,75
BİST 5.314,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Çok Bulutlu
İstanbul
9°C
Çok Bulutlu
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C

TSO ve Borsa’da büyük seçim

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile Giresun Ticaret Borsası’nda bugün seçim var.

TSO ve Borsa’da büyük seçim
Ekim 1, 2022 6:01 am | Son Güncellenme: Ekim 2, 2022 4:32 am
179

Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası üyeleri 4 yıllığına yeni meclis ve yönetim kurulu üyelerini seçecek. 4 yılda bir gerçekleştirilen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda 17 meslek komitesinin seçimi gerçekleştirilecek. Komite seçimlerinin ardından oluşacak olan oda meclisi yönetim kurulunu belirleyecek.

ÇaKIRMELİKOĞLU’NUN KARŞISINA DEMİR ADAY

Giresun TSO da mevcut Başkan Hasan Çakırmelikoğlu ile başkan adayı Nuh Demir’in listeleri yarışacak. Giresun TSO seçimi oda binasında gerçekleştirilecek.

BÖLÜK VE AK’IN LİSTELERİ YETKİ İSTEYECEK

Giresun Ticaret Borsası seçimlerinde de iki liste yarışacak. Seçimde mevcut Borsa Başkanı Hamza Bölük ile Halil Ak’ın listesi yetki isteyecek. Ticaret Borsası seçimlerimde 257 üye oy kullanacak. Seçimde üyelerinin oyuyla borsa meclisi oluşacak, meclis ise kendi arasında yönetim kurulu başkan ve yönetim kurulunu belirleyecek. Borsa seçimi borsa binasına yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.