Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Çok Bulutlu
İstanbul
17°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 15°C
Sal 11°C
Çar 9°C

Tüm çaba ve mesai depremzedeler için

Vali Enver Ünlü, Giresun 2.Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen afetzedeler için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tüm çaba ve mesai depremzedeler için
Şubat 13, 2023 5:50 am
43

2.OSB Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz tarafından Vali Ünlü’ye depremin hemen sonrası, afetzedelerin acil ihtiyaçlarının karşılanması ve genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi için 2.OSB’de de çalışmaların aralıksız sürdüğü bilgisi verildi.

Vali Ünlü, depremzedeler için 2.OSB’nde yapılan çalışmalarla alakalı olarak “Onlar üşürse biz ısınamayız. Kardeşlerimizin yaralarını sarmak için tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Bu gayretle gurur duyuyoruz” dedi.  Vali Ünlü, 2.OSB ziyaretinde afetzede vatandaşlarımıza soba ve diğer ihtiyaç malzemeleri hazırlayan personellerle bir süre sohbet etti. Bu esnada karşılaşmış olduğu çıraklık yapan gençle ilgili olarak da “Fıtrat değişir sanma, bu kan yine o kandır! 15 yaşında çırak kardeşimiz afetzedelerimiz için soba yapıyor.” paylaşımına yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.