Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 11°C
Çar 10°C
Per 10°C

Türkiye seçim atmosferine giriyor

MHP Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, “Her an seçim olacakmış gibi sahada hazır” dedi.

Türkiye seçim atmosferine giriyor
Ocak 24, 2023 6:37 am
69

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, Türkiye’nin günden güne seçim atmosferine girdiğini belirterek, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Usta, “Teşkilatımız her an seçim olacakmış gibi sahada hazır. Türkiye ve Giresun 2023’te de tarafını istikrardan yana kullanacaktır” dedi. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemizin geleceği için çok önemli olduğuna dikkat çeken Usta, “Liderimiz ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin izinden ilerlemeye, her hafta belirli programlar yaparak vatandaş ve esnaflarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bu buluşmalarda, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu, herkesin milli iradeye sahip çıkması gerektiğini anlatıyoruz” açıklamasında bulundu.

MHP Merkez İlçe Başkanı Usta açıklamasının devamında, “Genel Başkanımızın ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ sözü, Türkiye’nin yarınları ve birliği ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin yarınları ve birliğinin direkt olarak ilişkili olduğunu anlatmaktadır. Bu gün içerideki ve dışarıdaki algı operasyonlarına karşı yürüteceğimiz çalışmalar, doğrudan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin siyasal sürecini etkileyecektir. Dolayısıyla bu sürece dair her bir ülküdaşımıza düşen görev ve sorumluluklar bulunmaktadır. Her fırsatta, kıymetli vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde bunları anlatıyoruz. Hamdolsun, vatandaşlarımız da gerek 6’lı masanın seçilmesi halinde getireceği o anlamsız karar mekanizmasını hem de istikrarın ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu biliyor” ifadelerini kullandı.

Dış mihraklarında bu süreçte harekete geçeceğini ve dezenformasyonlarla ülkemiz üzerinde oyunlar oynayabileceğine dikkat çeken Usta, “Birlik ve beraberliğimiz daim olduktan sonra aşamayacağımız hiçbir engel yok. Teşkilatımız, her an seçim olacakmış gibi sahada ve hazır. Herkesi dinliyor, gerekli notlarımızı alıyoruz. Seçim maratonda her türlü olumsuzluk olabilir. Zira, bu olumsuzlukları iyi ayırt edebilmeyi ve birliğimize teşebbüs olacak her türlü hareketi ötekileştirmeliyiz” dedi. Usta, son olarak İsveç’te bir vatandaşın kutsal kitabımız Kur’anı Kerim’e yaptığı hareketi kınayarak, bu olaya sessiz kalan İsveç makamlarına da tepki gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.