Dolar 18,8752
Euro 19,9090
Altın 1.099,08
BİST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Çok Bulutlu
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Paz 19°C
Pts 15°C
Sal 12°C
Çar 9°C

Yılmaz: İktidara gelir gelmez yeni Giresun konseptini oluşturacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi Grup başkanvekili  Mehmet Yılmaz gündem dışı söz aldı.

Yılmaz: İktidara gelir gelmez yeni Giresun konseptini oluşturacağız
Şubat 7, 2023 8:33 pm
60

Mehmet Yılmaz, “20 yıllık AKP İktidarı içinde yolun sonu görünüyor. Bundan sonra bize düşen Giresun’u yeni bir iktidara, yani Millet İttifakı iktidarına hazır hale getirmektir” dedi.

“Yeni bir Giresun Konseptini, yeni bir Giresun’u nasıl şekillendireceğimizi, önceliklerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini, tüm Giresunluların tek bir ağızdan nasıl seslendirebileceğini yani kısaca bir Giresun Acil Yatırım Rehberini bugünden hazırlamak zorundayız” diyen Mehmet Yılmaz, “Tüm bunlar için atılacak ilk adım, daha önce de gündeme getirdiğimiz Giresun Kurultayı’nın mutlaka toplanmasıdır. Giresun Şehri için İlk hedefin de her zaman önerdiğimiz gibi Güney Çevre yolu Projesinin en az 5 km. derinlikte ve çıkışı Armelit’ ten öteye atılarak yapılması sağlanmalıdır. Ancak o zaman Giresun halkı demir parmaklıkları ortadan  kaldırıp, geçmişindeki gibi Karadeniz ile kucaklaşıp, yeniden bir deniz şehri olabilecektir” ifadelerine yer verdi.

Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü; “AKP İktidarının 20 yıldır patinaj yaptırdığı hatta komşularının çok gerisine düşürdüğü Giresun’umuzun acil çözüm bekleyen sorunlarını, projelerini ve söylemekten dilimizde tüy biten çözüm önerilerimizi yaklaşan seçim döneminde yeniden hatırlatmayı ve yeni iktidarımıza sunmayı çok önemli bir görev sayıyoruz. Bizim de CHP si olarak başını çekeceğimiz bu iktidara sunacağımız Giresun Raporunun önemli başlıklarını şimdiden halkımızla paylaşmaktan ayrıca onur duyuyoruz.

Öncelikle Karayolları ve DSİ Bölge Müdürlükleri kapatılıp güçlendirilmiş İl Müdürlükleri kurulmalıdır. Böylelikle Giresun’un Trabzon hegemonyasından kurtulması sağlanacaktır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.