Dolar 18,8898
Euro 20,1023
Altın 1.112,79
BİST 5.319,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Çok Bulutlu
İstanbul
10°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 13°C
Paz 12°C
Pts 15°C

Zıvalı ailesi için mevlit

Yağlıdere ilçesinde kamyonetin uçuruma devrilmesi sonucu vefat eden din görevlisi ve eşi için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Zıvalı ailesi için mevlit
Eylül 5, 2022 7:01 am
193

Tirebolu Çeğel Köyü Camii İmam Hatibi Mustafa Zıvalı ve eşi Hanife Zıvalı için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Tirebolu Çeğel Köyü Camii’nde gerçekleştirilen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda konuşan İl Müftüsü Ramazan Topcan, “Göstermiş olduğunuz vefalı davranışınızdan dolayı her birinizi tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum, Rabbim razı olsun. Ziyadesi ile memnun kaldık.” dedi. Meydana gelen kazanın derin üzüntüsünü yaşadığını ifade eden Müftü Topcan, “Cenab-ı Hakk Mustafa hocamıza ve eşi Hanife hanımefendiye rahmet eylesin. Makamları âli, mekanları cennet olsun. Ailelerine, yakınlarına ve sevenlerine Yüce Allah’tan sabr-ı cemil niyaz ediyorum.” diye konuştu.

Programa Tirebolu İlçe Müftüsü İdris Başkıran, Zıvalı ailesi, aile yakınları, köy sakinleri ve din görevlileri katıldı. Müftü Topcan programın ardından köy sakinleriyle bir süre sohbet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.